BröllopsGuiden
Shippey Photography
Bild 1 av 7
Shippey Photography
Kopparbergsvägen 10
722 13 Västerås
MOBIL: 072-7008094
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
Helen Shippey har alltid haft ett brinnande intresse för fotografering och var bara 12 år gammal när hon fick sin första kamera. Hon började sin karriär som fotograf 2007 i Egypten. 2011 flyttade hon vidare till Dubai och 2016 flyttade hon tillbaka till Sverige.


Porträtt- och företagsfotograf

Idag är Helen verksam som bland annat bröllops-, porträtt- och företagsfotograf. Hon är verksam i hela Sverige, i alltifrån Eskilstuna och Örebro till Västerås och Halmstad. Förutom fotograf har Helen även jobbat som modell i 10 år.

2010 höll Helen sin första fotoutställning på Marriott Red Sea Resort. Under sin tid i Egypten så publicerade hon även en unik bok om golf.

Shippey Photography erbjuder fotograferingssessioner för alla i Örebro, Västerås, Eskilstuna och övriga Sverige. Hon har erfarenhet av fotografering inom de allra flesta områden, alltifrån företagsfotografering till fotografering av barn, produkter och bröllop.


​Passion och kreativitet

Helens stora passion för fotografering skiner igenom i hennes verk och en fotosession tillsammans med henne är alltid ett nöje. Hos en fotograf som Helen kan du alltid vara säker på fotografier utöver det vanliga.
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!