BröllopsGuiden
Smådalarö Gård
Bild 1 av 7
Smådalarö Gård
Smådalarövägen 100
137 70 Dalarö
TEL: 08 - 501 551 00
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
Välkommen på bröllopsvisning på Smådalarö Gård. Romantiskt, klassiskt och traditionellt. Ta chansen att få en visning av vår herrgård och hotell och se dess möjligheter för bröllop och fest. Kontakta oss för en privat visning på 08-522 061 00. Hjärtligt välkomna!
» Klicka här
Bröllopsdagen är en av livets största händelser. Ett unikt och speciellt tillfälle att fira tillsammans med vänner och familj. Den vackra miljön på och runt Smådalarö Gård inbjuder till romantik. Vig er i någon av de närbelägna skärgårdskyrkorna, på bryggan eller i vår park. Njut av brudskål på terrassen med utsikt över Hemvikens vatten. Vintertid är utsikten lika slående från vår inglasade terrass.

Herrgårdens festmatsal inbjuder till fest för 60-140 personer. Gårdens salonger lämpar sig perfekt för samvaro och glada skratt kring kaffe och bröllopstårta. Festmatsalen förvandlas efter middagen till en stor och rymlig festlokal med dansgolv och möjlighet till att anlita allt från dj till liveband.

Bröllopsnatten skall ni självklart tillbinga i romantisk atmosfär i vår vackra bröllopssvit. Dubbelrum står till förfogande för era gäster som önskar fira med er natten lång. Dagen efter avnjuter ni och era gäster en härlig frukostbuffé, det perfekta avslutet på en vacker festlighet.

Låt oss arrangera ert drömbröllop på idylliska Smådalarö Gård. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.smadalarogard.se

KARTA

Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem