BröllopsGuiden
Wedding By Moalee
Stockholm
TEL: +46 (0)73- 9083578
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
Wedding By Moalee drivs av Anki Moalee och tillsammans med både svenska och lokala leverantörer skräddarsyr vi drömbröllop efter kundernas önskemål.

Vi har kunskaper och erfarenheter inom flera områden som behövs för att skapa lyckade och stämningsfulla bröllop. Det är viktigt för oss att våra kunder ska känna sig trygga och våga lämna över hela eller vissa delar av bröllopsplaneringen i våra händer. Wedding By Moalee hjälper brudpar med hela bröllopet eller med de delar som de känner är tråkiga, svåra eller helt enkelt inte har tid med.

Att gifta sig är något stort och viktigt och vi tycker att brudparet ska kunna slappna av och njuta av sin dag och slippa oroa sig för problem som kan dyka upp på bröllopsdagen. Vi jobbar främst med destinationsbröllop som Italien, Frankrike, Grekland, Thailand & andra utvalda länder. Men givetvis även på hemmaplan i Stockholms området.

Med 15års erfarenhet av resebranschen på bland annat Odenresor AB, Select Collection & American Express Centurion Travel hjälper vi er gärna boka ert destinations bröllop samt bröllopsresa. Vi skapar minnesvärda upplevelse oavsett prislapp!

Vi tycker om utmaningar och hjälper gärna till vid andra arrangemang och bjudningar av olika slag både för både privatpersoner och företag.
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem