Logo

Kläder & mode

Hitta din drömklänning hos Dream Designs

När din stora dag närmar sig är det dags att börja jakten efter drömklänningen.

Självklart vill du känna dig som ditt allra vackraste jag. Dream Designs hjälper dig att hitta den där klänningen som får magen att pirra och lyckotårarna att leta sig fram. Det ska vara roligt att prova och välja klänning, även vägen fram till bröllopsdagen ska bli ett underbart minne för livet!


Välkända märken

Dream designs jobbar med etablerade företag och har ett varierat utbud av modeller, färger, storlekar och prisklasser. Det finns något för alla, och för att verkligen göra klänningen perfekt hjälper Emma hjälpa till med både designuppdateringar och sömnadsjusteringar. Vill du unna dig en extra härlig upplevelse i samband med din provning av brudklänningar rekommenderar Emma att boka hennes populära “Lyx-paket”. Då får du och ditt sällskap butiken för er själva tillsammans med Emma under hela två timmar. Samt att ni får bubbel, choklad och lite annat smått och gott. Det brukar alltid vara otroligt uppskattat! Hos Dream Designs hittar du inte bara brudklänningar utan klänningar och accessoarer till alla tillfällen. Under 2023 utökades butiken och Dream Designs har nu också ett mindre men noga utvalt sortiment av bröllopskostymer till alla blivande brudgummar.

Vad är viktigast att tänka på för att hitta rätt Brudklänning?

Var ute i god tid, du behöver räkna in i planeringen att vissa klänningar har lång leveranstid (flera månader). Nästan alla klänningar behöver därefter också sömnadsanpassningar för att passa perfekt till just din kroppsform. En bra rekommendation är att börja jakten på drömklänningen 12-6 månader innan bröllopsdagen.

Vad är trendigt just nu med brudklänningar?

Det som är så roligt nu är att det verkligen finns allt man kan tänka sig, men något som ändå trendar just nu är den stilrena eleganta looken med lyxiga tyger och även klänningar med ärmar i olika modeller. Och för den som älskar bling så är glittriga klänningar också supertrendiga nu.

Vad kostar en brudklänning hos er?

Brudklänningar finns i alla olika prisklasser, allt handlar om vilken stil och kvalitet du vill ha. I vårt sortiment har vi brudklänningar i prisklasser mellan 2.500-22.000kr. Sen finns det såklart ingen begränsning i hur dyr en brudklänning kan bli. Hos oss ingår tex. sömnadsanpassningarna i priset.

Finns det något budgetalternativ?

Vill du hålla nere budgeten oavsett anledning så är ett tips att kolla på utförsäljningar, kollektionerna förändras varje år och modeller som utgår säljs då ofta på sample sales. Brudmodet är ganska flytande och ändras inte så snabbt så en brudklänning är fortfarande trendig flera år efter att den lanserats. Sedan finns ju secondhandmarknaden, både butiker och privat försäljning.

Vilka är era bästa bröllopstips?

Gör det personligt och njut av planeringen. Vägen fram till bröllopsdagen är lika viktig som bröllopsdagen. Fira allt som går att fira - kyrkan bokad, ringar beställda, inbjudningskorten är skickade osv. Ni kommer ha så många fina minnen att tänka tillbaka till utöver själva bröllopsdagen. Gör bröllopsfesten till festernas fest, planera in sånt som ni tycker är roligt! Välj underhållning som ger alla ett gott skratt och mycket dans.