Logo

Kläder & mode

Hitta festkläder och klänningar hos Ruths

Västerås äldsta bröllopsbutik

SPONSTRAT SAMMARBETE MED RUTHS

Ruths är Västerås äldsta bröllopsbutik och specialiserar sig på bröllop och festkläder till dam, herr och barn. De har ett stort och unikt utbud av klänningar som bara dem säljer. De har också enklare klänningar i både långa och korta modeller som passar om man exempelvis är gäst vid ett bröllop eller annat festligt tillfälle.

Herrkäder

Ruths har ett brett utbud av kläder till brudgummen, bestman och manliga gäster till bal, bröllop eller fest. I deras sortiment finns även kostymer som passar till fest, student eller kontoret. Kvalitet är något de värdesätter på kläder och har en mångårig bra relation med sina leverantörer.

Service

Ruths erbjuder sina kunder varm och personlig service. Varje kund är unik och de hjälper er att hitta rätt modell och storlek till just er. Personalen som arbetar på Ruths har många års erfarenhet och gör sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. För att få bästa service är det bäst att boka tid, men det går även bra med drop in.

En bröllopsbutik med historia

Ruths har hjälpt att klä kunder inför sin stora dag under många år, många reser från hela Sverige för att besöka butiken i Västerås. Ruths ambition är att alltid göra ditt besök värt resan dels genom att hitta det perfekta plagget för dig, men också att du ska ha trevligt tillsammans med personalen genom hela besöket.


Ruths

Hemsida
www.ruths.se
Adress
Stora gatan 74
724 60 Västerås
E-post
info@ruths.se
Telefon
021-131256