Logo

Kläder & mode

Milagro - vackra bröllopsklänningar

Milagro betyder underverk

Vilket kännetecknar Milagros klänningar och är ett mantra för hela Milagro-teamet. Visionen är att göra varje bruds upplevelse unik och minnesvärd varvid Nahrin Izar, VD och grundare, alltid har strävat efter att skapa en varm och välkomnande atmosfär i butiken. Milagros team har vuxit de senaste åren och växer i takt med företaget. Ökad efterfrågan på deras unika sortiment för den stilmedvetna och moderna bruden återspeglas i deras fullbokade kalender, där teamet möter blivande brudar i jakten på drömklänningen.

Personlig service

Med dedikerade brudkonsulter finns där för att stödja dig under din bokade provtid. Teamet i butiken skapar en avslappnad och hjärtlig atmosfär, vilket gör att du som blivande brud känner dig speciell och trygg när du letar efter den perfekta klänningen. Josefine, huvudansvarig i butiken, delar sin glädje över energin från blivande brudar och säger: “Lyckan i brudarnas ögon när de hittar sin klänning för den stora dagen är svårslagen”

Ett varierande sortiment

Varje bröllopsdag är unik och återspeglas i Milagros varierade sortiment med över 200 olika klänningar. På den stora dagen är klänningens passform minst lika viktig som dess design. Milagro utmärker sig som en av få butiker där det erbjuder skräddartjänster direkt i butik, med Aida som huvudskräddare. Med över 40 års erfarenhet, varav de senaste 12 åren enbart med Milagros klänningar, har Aida särskild expertis i passform och ett öga fö detaljer. Driven av glädjen att förverkliga en bruds stora dag och hjälpa till med att få klänningen skräddarsydd till perfektion, erbjuder Aida också många kreativa designförändringar för att göra din brudklänning unik. Med Aidas expertis kan Milagro garantera en perfekt brudklänning, anpassad efter dina visioner och önskemål, oavsett om det handlar om små passformsjusteringar eller stora designförändringar.

Guidning till drömklänningen

Milagro strävar efter att göra allting möjligt. Under din provtid kommer Milagros team att guida dig genom utbudet för att hitta din stil, inklusive passform och designförändringar. Teamet kommer att hjälpa dig att utforska alla möjligheter och skapa den perfekta klänningen för dig. Det enda du behöver tänka på är att ta med ett öppet sinne och gott humör - Milagros team löser resten!

Teamets bästa tips inför provning:

Josefine: Ett öppet men förberett sinne är det bästa! Förbered dig gärna med lit inspirationsbilder så kan vi börja i den änden under din provtid.

Sanna: Danstest! Du kommer inte stå still så mycket på din bröllopsdag utan det är viktigt att du kan både sitta, äta och dansa i din klänning. Gör ett enkelt danstest för att säkerställa att det är din klänning.

Nahrin: God tidsplanering är att föredra, men om ert bröllop är samma vecka så kommer vi hjälpa dig att hitta klänningen för dig! Vi har många klänningar att välja mellan och med Aidas skrädderikunskap så kommer den sitta perfekt oavsett tidsram.

Aida: Fundera på vilken klackhöjd du tänkt ha på den stora dagen – i vissa fall kan vi beställa klänningen i rätt längd på en gång. Annars löser jag det i skrädderiet när din klänning är levererad.

Hanna: Ta med dina närmsta vänner som du känner dig trygg med. Ett gott sällskap och smakråd är guld värt under provningen, men kom ihåg att det är din egna åsikt som väger tyngst.