Logo

Årets bröllopsbilder

April

~ Månadens Bröllopsbild April 2008 ~
VINNARE I TÄVLINGEN ÅRETS BRÖLLOPSBILD 2008
Månadens bröllopsbild
Foto: Erica Edmer

Jenny Holm Sandin & Thomas Sandin
vigdes den 14 juli 2007 i Mora kyrka, Mora.

VÅR BRÖLLOPSDAG:

En solig och vacker sommardag i juli blev vi man och hustru i Mora Kyrka. Vi var omgivna av familj och vänner och hade en underbar vigselceremoni.
Till tonerna av Mendehlson, tågade vi tillsammans med tärna och marskalk in till de väntande gästerna i kyrkan. Vår solist sjöng "From this moment" samt "Som en vind i ditt hår", det var otroligt vackert. När ett par av våra vänner sedan sjöng "För att du finns" var knappt ett öga torrt...
Som utgångsmarsch hade vi "Bröllopsmarsch till Per och Anna". Ute på kyrktrappen lyckönskades vi och fick ta emot både kramar och riskorn! Efteråt åkte vi till en bygdegård där vi hade middag och dans till ett 13-mannaband (!) som en vän, i hemlighet, hade ordnat som bröllopspresent! Att brudens far sedan hoppade in i orkestern med sin saxofon & spelade några låtar, var en stor höjdpunkt som betydde mycket!
Bröllopsnatten tillbringade vi i bröllopssvit på ett hotell i Dalarna och sedan bar det av till SydItalien på bröllopsresa. Vi är så tacksamma för den lyckligaste dagen i våra liv!

Jenny & Thomas