BröllopsGuiden

Månadens bröllopsbild Augusti 2002

Månadens bröllopsbild augusti
Foto Ö. Bayar
Per & Izeta Öberg
vigdes 15 juni 2002 i Edebo kyrkan i Hallstavik.
Bröllopsdagen:

Dagen D vaknade vi vid 8-tiden, åt frukost ute på altan och bara njöt av det vackra vädret . Vid 10-tiden kom frissan hem till oss och började göra i ordning min frisyr. Medan vi höll på med det så drack vi champagne och åt jordgubbar.
Pers bror Mikael kom hem till oss med sin fina Cheva impala kl 14.30, och tio minuter senare åkte vi till den vackra Edebo kyrka där vigseln skulle äga rum. Utanför kyrkan väntade min bästa väninna som skulle vara tärna och de tre jättesöta näbbarna. När vi gick igenom gången till altaret och såg alla vänner och släktingar stå där och titta på oss var jag jättenervös. När vi väl stod där så var jag jättelugn, det var bara jag och Per och ingen annan kändes det som.
Min jobbar-kompis Marika sjöng två jättevackra låtar "än doftar kärlek" och "av längtan till dig" och själva stämningen var sagolik. Efter vigseln och fotograferingen gick vi till festlokalen där våra vänner och släkt väntade på oss och tillsammans drack champagne och åt jordgubbar. Festen var lyckad och vi klarade även brudvalsen fast vi nästan inte hade tränat överhuvudtaget.

Vi åkte från festen vid 12-tiden på natten hem till oss och såg videoinspelningen från kyrkan 3 gånger efter varann och bara grät av glädj .Nu var vi man och fru för alltid. Två dagar efter bröllopet bilade vi ner till Dubrovnik i Croatien och hade det jättebra i två veckor.

Izeta & Per