Logo

Årets bröllopsbilder

Augusti

~ Månadens Bröllopsbild augusti 2011 ~

Höstbröllop i Stockholm

Bröllop i Solna
foto Tobias Eklund

Eva & Kjell Westerbom
vigdes den 9 oktober 2010 i Solna kyrka, Solna

VÅR BRÖLLOPSDAG:

Att bli kär i mogen ålder är omtumlande och underbart. Min Kjell frågade under flera år ska vi inte gifta oss. 2010 sa jag att han fick bestämma datum och då kom det snabbt 101010, men det var en söndag så det fick bli 101009.
Det var årets sista varma dag, hade fjärilar i magen när Kjell körde mig till frisören, där blev jag uppiffad. Sedan hem och lite fil i magen för att gå ut i Gamla Filmstaden Solna för att ta höstbilder. Jag kände mig lugn och lycklig. Vi hade makalöst roligt under fotograferingen, det var många som stannade och tittade på oss.
Vi var lite sena till Solna kyrka och fortfarande fulla av skratt. Det gjorde att jag hann aldrig bli riktigt nervös, när Kjell tog min hand och vi skulle gå in kom lugnet för mig men vår lilla brudnäbb Gustav 5 år bangade, "jag tycker väldigt mycket om min mormor men mamma är bäst", så min dotter fick agera brudnäbb med Gustav men vad gjorde det.
I kyrkan satt alla vår kära anhöriga och vänner. Vi hade en trumpetare som spelade "A Trumpet Volontary". Vigselakten var mycket vacker, enkel men full av kärlek, solosång av Matilda Lindell, "Ännu doftar kärlek" och "Kärleken förde oss samman", utgångsmusik "Äppelbo gånglåt".
När allt det vackra var över kom vi ihåg att vi skulle ju ge filmkameran till någon, men det blev inte gjort så nu har vi ingen film.
Festen hade vi på Solna Dals Värdshus som ligger 5 minuter från kyrkan. De underbara damerna där hade dukat i blått och vitt. Middagen innehöll roliga tal och det var hög stämning från början.
Bröllopsvalsen var ingen vals utan bugg för vi träffades på buggkurs 1998. Låten vi dansade till var Andreas Jonssons "A little bit of love". Discjockey för kvällen Jocke Ljungberg och han höll ett bra tryck på dansgolvet. När klockan började närma sig ett och vickningen var avklard tog vi taxi till Grand Hotell där vi skulle tillbringa vår första natt som man och hustru. Där avslutade vi kvällen med champange och jordgubbar.

Eva & Kjell