Logo

Årets bröllopsbilder

Augusti

~ Månadens bröllopsbild augusti 2013 ~

Vårbröllop i Västra Götaland

Vårbröllop i Västra Götaland
foto Daniel Gustavsson / www.swese.se

Magnus & Josefine Alvunger
vigdes den 11 maj 2013 ombord på Älvsnabben, Göta älv, Göteborg.

VÅRT BRÖLLOP:

Vi vigde oss i vår egen bakficka, brukar vi säga. Det vill säga, här hemma, om hörnet, där vi bor och på den plats som betyder mest för oss.
Vi hyrde båten Älvsnabben, som vanligtvis går som en "buss" över Göta älv, och som fört oss fram och tillbaka över älven på väg till vardagshändelser som till jobbet, eller för att fira viktiga milstolpar i vår relation. På den vigde vi oss, inför alla vänner och familj, på båtens tak, inför strålande sol och klarblå himmel och ett glittrigt Göta älv.
Entrén till båten var för oss helt oslagbar, vi stod på Sörhallsberget och såg båten komma fullastad med våra gäster, och när de fick syn på oss på bergets topp och började tjoa och vinka... Den känslan går inte att beskriva med ord! Som vi drömt och planerat och tänkt på just detta ögonblick, och hoppats hoppats att det skulle gå att genomföra. Att få vädrets - och NERVERNAS (prova att gå uppför ett berg i brudklänning ;)) makter på vår sida kändes nästan otroligt. Men det fick vi och bröllopet blev just precis som vi drömt om, fast bättre!

Magnus & Josefine

Vill du också bli vald till "Månadens bröllopsbild"? Klicka här!