BröllopsGuiden

Årets bröllopsbilder 2019

Här presenterar vi de bröllopsbilder redaktionen valt ut månad för månad ("Månadens bröllopsbild"). I slutet av januari 2020 har vi en tävling där "Årets Bröllopsbild 2019" röstas fram. Läs längst ner på sidan om hur du kan delta!

MAJ

Höstbröllop i Gnesta

Bröllop i Gnesta
Foto: Lisa Öberg / lisafotograf.se

Joanna & Pierre Skelander
vigdes den 6 oktober 2018 i Frustuna kyrka, Gnesta
BERÄTTELSE: "Superhärligt höstbröllop med mycket levande ljus och mörka toner. Festen var högljudd och intensiv, dansgolvet sviktade bokstavligen under kvällens småtimmar. "

APRIL

Bröllop vid vattnet i Länghem

Bröllop i Länghem
Foto: Locksen Visuals

Leonore & Kalle Lagerlöf
vigdes den 18 augusti 2018 i Länghem, Hofsnäs Herrgård
BERÄTTELSE: "Ett bröllop i rustik stil och familjekärt. Vigsel var ute på en udde vid vattnet. Bågen var byggd utav björkar och björkris. Gästerna satt på träbänkar. Dagen gick så fort, de var enbart våra allra närmaste precis som vi ville ha det. Ett litet intimt bröllop. Mycket känslor och otrolig stämning och skratt. 'Bästa dagen i mitt liv (ord från gästerna efter bröllopet), ett finare bröllop lär vi aldrig få gå på. Ert bröllop var som en saga helt magiskt.' "

MARS

Slottsbröllop i Norrköping

Bröllop i Norrköping
Foto: Mia Modigh Westlund / mwfotograf.se

Malin & Jaime McNeill
vigdes den 4 augusti 2018 på Mauritzbergs slott
BERÄTTELSE: "Vi hade en helt fantastisk helg på Mauritzbergs slott tillsammans med familj och vänner som hade rest från hela världen för att dela denna vår speciella dag med oss! Vi är så glada för att Mia och hennes assisterande videograf Lisa var med oss under större delen av vår bröllopsdag för att föreviga alla underbara minnen!"

FEBRUARI

Borgerligt bröllop i Umeå

Bröllop i Umeå
Foto: Lena Lee / sandro.nu

Eva & Daniel Näsström
vigdes den 13 januari 2018 i Umeå stadshus
BERÄTTELSE: "Den 13/1-2018 gifte vi oss i smyg i Umeå stadshus. Hade tidigt önskemål om fotografering utomhus för att föreviga detta vinterbröllop. Och vilka bilder vi fick, ute var det 18 minusgrader och snön låg vit på träden. Efter vigsel hade vi bjudit in några nära vänner och familj på fika/middag. Vi hade bjudit in dem med rätt kort varsel, detta för att inte någon skulle ana något. Vi är inte är dem som brukar bjuda i så långt innan till middag.
Sen en sommardag i juni bjöd vi in till en fantastisk bröllopsfest på Brännlands Wärdshus där vi bjöd på middag och tårta och dansade in inpå småtimmarna till musiken som vår DJ spelade. Fantastiskt att få dela festen med vänner och familj då de var många som inte hade möjlighet att komma på middagen/fika som vi hade efter vi hade gift oss."

JANUARI

Kyrkbröllop i Skåne

Bröllop i Skåne
Foto: Therése Lorentzon Photography / thereselorentzon.com

Marie & Nils Wilhelmsson
vigdes den 25 augusti 2018 i Sankt Olofs kyrka, Skåne
BERÄTTELSE: "Vi hade en glad och lättsam vigsel i Sankt Olofs kyrka där prästen fick folk att skratta och aplodera. Efterföljande bröllopsfest hölls på vackra Kronovalls Vinslott med mingel och slottsmiddag inne i Kronovalls vackra slottssalar. Därefter gick sällskapet ut i stallet intill där DJ:n fick sällskapet att dansa ända till morgonen :) ."
Vill ni delta? Bli Månadens bröllopsbild!
Det har ingen betydelse när vigseln har ägt rum, vårt beslut grundas på vilka bilder (av de som mailats in) vi tycker är de bästa. Kommer ni med här som "Månadens bröllopsbild" kan ni genom röstning efter årets slut bli utvalda till "Årets Bröllopsbild" och vinna ett fint pris. Klicka på länken nedan för en chans att komma med!

Gör så här:
1. SKICKA IN ERT BRÖLLOP HÄR
2. Sen mailar ni oss max 3 bilder till info@brollopsguiden.se

Kommentarer