BröllopsGuiden

Årets bröllopsbilder 2020

Här presenterar vi de bröllopsbilder redaktionen valt ut månad för månad ("Månadens bröllopsbild"). I slutet av januari 2021 har vi en tävling där "Årets Bröllopsbild 2020" röstas fram. Läs längst ner på sidan om hur du kan delta!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN BLEV SEPTEMBER! GRATTIS!

Paret på bilden med flest röster vann vinset "Hjärtan" med karaff och två glas inkl. gravyr till brudparet från Glasets Hus i Orrefors. Värde 1150 kr.

DECEMBER

Trädgårdsbröllop

Bröllop i Tylösand
Foto: Rebecka Samdell / fotografrebecka.samdell.se

Erica & Robin
vigdes den 15 augusti St. Olofs kapell, Tylösand
BERÄTTELSE: "Vi gifte oss på årets finaste och varmaste dag! Vigseln var full av glädjetårar och skratt! Vår präst Jan Olov Fors hade gjort ett strålande jobb och research för att göra vår vigseln så personlig som möjligt! Tårar forsade ner från både brudparets och gästernas kinder när brudgummens egenskrivna låt till bruden framfördes! Bröllopsfesten hölls i brudens föräldrars trädgård i stort partytält med endast närmaste familj, släkt och vänner! Under middagen serverades härlig bröllopsbuffé, många vackra och roliga tal och mycket skratt! Festen inleddes sedan med bröllopsvals, jordgubbstårta, shotbricka och en underhållande trubadur! En fest som varade hela natten och avslutades tidigt på morgonen! Det var verkligen glädjens dag!"

NOVEMBER

Utomhusvigsel

Bröllop i Strängnäs
Foto: Hanna Keiser / hannakeiser.se

Emma & Amrat
vigdes den 25 juli 2020 i Ulvhälls herrgård, Strängnäs
BERÄTTELSE: "Under en varm och strålande sommardag i juli fick Amrat sin älskade Emma. En utomhusvigsel intill vattnet vid Ulvhälls herrgård utanför Strängnäs med efterföljande middag och fest. Det blev verkligen en dag med oändlig kärlek, värme och skratt med de mest betydelsefulla människorna i deras liv."

OKTOBER

Sommarbröllop

Bröllop i Båstad
Foto: Linda-Pauline Arousell / lindapauline.se

Niki & Jonas
vigdes den 8 augusti 2020 i Norrvikens Trädgårdar, Båstad
BERÄTTELSE: "Efter några datumflytt pga covid-19 blev bröllopet äntligen av på vackra Norrviken i Båstad. En riktigt vacker sommardag i augusti med slående vigsel, mycket sång, musik och en härlig stämning fick Niki äntligen sin Jonas. En sån där bröllopsdag man bara drömmer om!"

SEPTEMBER

Vigsel i det gröna

Bröllop i Öxnevalla
Foto: Helen Ström / helenstromfoto

Jennifer Larsson & Christoffer Ohlsson
vigdes den 8 augusti 2020 på Sju Sjöar, Öxnevalla
BERÄTTELSE: "En utomhusvigsel i det gröna, omringad av sjöar. Gästerna satt utspridda på höbalar. Solen strålade och det var 30 grader varmt. Efter att brudparet sagt ja till varann framför prästen, kom det tusentals av såpbubblor flygande i luften, istället för ris. Jag, fotografen Helen, fick möjlighet att i de magiska omgivningarna runt sjöarna fota brudparet."

AUGUSTI

Regnigt sagobröllop

Bröllop i Växjö
Foto: Sandra Hila / sandrahila.com

Linnea & Denny
vigdes den 6 juli 2019 i Villa Vik, Växjö
BERÄTTELSE: "Atmosfären då Linnea och Denny gifte sig kunde inte bli mer lik en saga. Bland prunkande rosor och spetsiga slottstorn blev de man och hustru. Trots att regnet tidvis öste ner ekade skratten och smällarna från poppande champagnekorkar. Bröllopsfesten och vigselceremonin hölls på Villa Vik strax i Växjö."

JULI

Skånskt vårbröllop

Bröllop i Skåne
Foto: Nenze Photography / nenzephotography.com

Therese & Viktor Hedberg
vigdes den 4 maj 2019 i Dagshögs Ruin, Torekov
BERÄTTELSE: "Therese och Viktor bjöd till ett magiskt bröllop i skånska myllan när vårblommorna stod i full blom! Vilt, vackert och alldeles underbart för både gäster och fotograf att bli inbjudna till denna fantastiska kärleksfest."

JUNI

Slottsbröllop i Mölndal

Bröllop i Mölndal
Foto: Angela, Brz Photography / brzphotography.com

Malin & Trevor
vigdes den 30 juni 2019 i Gunnebo Slott, Mölndal
BERÄTTELSE: "Vi gifte oss på Gunnebo Slott för deras romantiska rokokostil och vackra trädgårdar. Vigseln skedde i salongen och festen skedde i ett tält på Malins morföräldrars äng. Det var som en midsommarnattsdröm. Vi hade en till bröllopsfest i Kanada där Trevor kommer ifrån och där vi bott tillsammans tidigare. Vi hade festen i Jasper, klippiga bergen tillsammans med familj och vänner på en romantisk campingplats med utsikt över Mount Robson."

MAJ

Kyrklig vigsel i Landvetter

Bröllop i Landvetter
Foto: Linnéa Broberg / linneabroberg.com

Alexander & Gabriella
vigdes den 10 augusti 2019 i Landvetter kyrka, Västra Götaland
BERÄTTELSE: "Efter nästan 12 år tillsammans bestämde vi oss för att äntligen gifta oss. Vigseln hade vi i Landvetter kyrka utanför Göteborg där vi blev 3:e generationen att gifta oss. Det blev en jättefin stund med en mysig präst och en kusin som spelade piano både när vi gick in och ut. Festen hade vi i Chalmers lokaler i Härryda och vi anlände till festen på flotte till gästernas jubel. Kvällen bjöd på både mingel, middag och liveband och hela dagen gick i skärgårdstema som följde med i både dekor, blommor och mat. Under middagen fick vi lyssna på många både fina och roliga tal och sånger, vi fick också bygga cirkustält och se filmer och bildspel. Vi kunde inte ha drömt om en bättre bröllopsdag!"

APRIL

Kyrklig vigsel i Östergötland

Bröllop i Östergötland
Foto: Malin Björkholm / malinbjorkholm.se

Johanna Lampe & Hubert Danielsson
vigdes den 10 augusti 2019 i Hannäs kyrka, Östergötland
BERÄTTELSE: "Traditionell kyrklig vigsel med Enyas "Diamonds on the water" som ingångsmusik och svärdshäck i slutet. Tårta och bubbel efter vigseln följt av middag och fest på Huberts familjs gård. Fyrarättersmiddagen inleddes med snaps eller shot (fanns självklart alkoholfri) och snapsvisa och toastmasters hade ordnat ett lotterihjul där två tomma platser vid vårat bord lottades ut kontinuerligt under kvällen. Fokus när vi planerade bröllopet var att ha en fantastisk fest med familj och vänner vilket vi också fick!"

MARS

Vigsel i Vårgårda

Borgerlig vigsel i Vårgårda
Foto: Anna-Klara Sandberg / fotografanna-klara.se

Anders & Karin Hedin
vigdes den 3 augusti 2019 i Nårunga, Vårgårda
BERÄTTELSE: "Allt hängde på vädret. Skulle det vara uppehåll eller skulle det börja regna som prognosen sa. Allt stod klart på baksidan nere vid dammarna. Alla bänkarna var uppradade mot vattnet och bröllopsbågen var så vackert dekorerat av min syster. Helt plötsligt var det dags att gå ner mot vigselplatsen. Vi tog varandra i handen. Barnen fick gå först och efter oss vårt följe. Allt var perfekt! Vi kom fram till bron nere vid vattnet. Anders tog min hand och ledde mig över den. Vi hörde musiken spela. Smilla som gick först fick sprida blomsterblad framför oss. Så underbart! Fåglarna kvittrade, solen sken och inte ett enda mörkt moln syntes till. Efter vigseln blev vi upplockade av grannens häst och vagn. Gästerna fick gå igenom en klippt väg i åkern för att ta sig till logen där festen skulle vara. Allt blev enligt planerna och vi kunde inte få en mer fantastiskt dag och kväll."

FEBRUARI

Sensommarbröllop i Skåne

Bröllop i Skanör
Foto: Caroline L Jacobsen / carolinejacobsen.com

Emma & Joakim
vigdes den 28 september 2019 i Skanör kyrka, Skåne
BERÄTTELSE: "Den 28 september 2019, en dag fylld av glädje, kärlek och värme, så summeras vår underbara kärleksdag. Skånes sista sommardag, där solen strålade in i Skanörs kyrka. Vidare i en gammal ljusblå Mercedes transporterades vi som nygifta längst sydkusten med en vy över Skånes slättar till festens huvudpunkt, ljuvliga Holmanäs Gård. Vi togs emot av gästernas glädje i allén, god champagne, saxofonist i toner av loungemusik, samt ett välkomsttal där en anrik kanon avfyrades. Pang! God mat, skratt, konfetti och isfacklor var förnamnet på vår underbara bröllops sittning. Vi är evigt tacksamma för denna dag som vi skapade tillsammans. Vår kärleksdag blev över förväntan på gården i södra Skåne!"

JANUARI

Slottsvigsel i England

Bröllop i England
Foto: Lewis Cabuche / lewiscabuche.pixieset.com

Angelica & Matthew
vigdes den 4 maj 2019 i Castle Hedingham, United Kingdom
BERÄTTELSE: "Vi gifte oss den 4 maj 2019 i det 900 år gamla slottet Hedingham Castle i England. Vi hade fyra årstider på en och samma dag; sol, ösregn, hagel, och för några sekunder tror jag även att jag såg några snöflingor falla utanför fönstret. Men! Solen valde att skina på oss vid alla de tillfällen där vi verkligen önskat det. Men mest minnesvärt är all kärlek! Det var magiskt att få fira vår dag med så många av våra nära och kära och dagen blev så mycket mer än vi båda någonsin hade kunnat drömma om. Skratten, talen, sången, pussarna, fotobåset, och ja aldrig tidigare i mitt liv har jag dansat så mycket! Våra gäster frågade till och med om vi inte kunde göra om det hela igen. Vi känner oss så otroligt lyckligt lottade. Vi fick verkligen vårt drömbröllop."
Vill ni delta? Bli Månadens bröllopsbild!
Det har ingen betydelse när vigseln har ägt rum, vårt beslut grundas på vilka bilder (av de som mailats in) vi tycker är de bästa. Kommer ni med här som "Månadens bröllopsbild" kan ni genom röstning efter årets slut bli utvalda till "Årets Bröllopsbild" och vinna ett fint pris. Klicka på länken nedan för en chans att komma med!

Gör så här:
1. SKICKA IN ERT BRÖLLOP HÄR
2. Sen mailar ni oss max 3 bilder till info@brollopsguiden.se

Kommentarer (4)

Fina bröllopsbilder!
Fina bilder på vackra brudpar! Nu var det några år sedan jag var med i den här tävlingen (2013, så jag vann med årets bästa bröllopsbild). Frågan är om man vågar ställa upp igen...?
Johan Lindqvist 2020-09-11        Anmäl
Härliga bilder!
Vilka fina bilder! Ser ut som lyckade tillställningar!
Sigrid 2020-08-30        Anmäl
Wow
Fantastiska bilder!!!
Mia 2020-07-14        Anmäl
Underbara bilder
Påminner mig om mitt eget bröllop. Underbar känsla att se på dessa bilder.
Henrik 2020-06-09        Anmäl

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem