BröllopsGuiden

Årets bröllopsbilder 2020

Här presenterar vi de bröllopsbilder redaktionen valt ut månad för månad ("Månadens bröllopsbild"). I slutet av januari 2021 har vi en tävling där "Årets Bröllopsbild 2020" röstas fram. Läs längst ner på sidan om hur du kan delta!

JANUARI

Slottsvigsel i England

Bröllop i England
Foto: Lewis Cabuche / lewiscabuche.pixieset.com

Angelica & Matthew
vigdes den 4 maj 2019 i Castle Hedingham, United Kingdom
BERÄTTELSE: "Vi gifte oss den 4 maj 2019 i det 900 år gamla slottet Hedingham Castle i England. Vi hade fyra årstider på en och samma dag; sol, ösregn, hagel, och för några sekunder tror jag även att jag såg några snöflingor falla utanför fönstret. Men! Solen valde att skina på oss vid alla de tillfällen där vi verkligen önskat det. Men mest minnesvärt är all kärlek! Det var magiskt att få fira vår dag med så många av våra nära och kära och dagen blev så mycket mer än vi båda någonsin hade kunnat drömma om. Skratten, talen, sången, pussarna, fotobåset, och ja aldrig tidigare i mitt liv har jag dansat så mycket! Våra gäster frågade till och med om vi inte kunde göra om det hela igen. Vi känner oss så otroligt lyckligt lottade. Vi fick verkligen vårt drömbröllop."
Vill ni delta? Bli Månadens bröllopsbild!
Det har ingen betydelse när vigseln har ägt rum, vårt beslut grundas på vilka bilder (av de som mailats in) vi tycker är de bästa. Kommer ni med här som "Månadens bröllopsbild" kan ni genom röstning efter årets slut bli utvalda till "Årets Bröllopsbild" och vinna ett fint pris. Klicka på länken nedan för en chans att komma med!

Gör så här:
1. SKICKA IN ERT BRÖLLOP HÄR
2. Sen mailar ni oss max 3 bilder till info@brollopsguiden.se

Kommentarer