BröllopsGuiden

Årets bröllopsbilder 2020

Här presenterar vi de bröllopsbilder redaktionen valt ut månad för månad ("Månadens bröllopsbild"). I slutet av januari 2021 har vi en tävling där "Årets Bröllopsbild 2020" röstas fram. Läs längst ner på sidan om hur du kan delta!

APRIL

Kyrklig vigsel i Östergötland

Bröllop i Östergötland
Foto: Malin Björkholm / malinbjorkholm.se

Johanna Lampe & Hubert Danielsson
vigdes den 10 augusti 2019 i Hannäs kyrka, Östergötland
BERÄTTELSE: "Traditionell kyrklig vigsel med Enyas "Diamonds on the water" som ingångsmusik och svärdshäck i slutet. Tårta och bubbel efter vigseln följt av middag och fest på Huberts familjs gård. Fyrarättersmiddagen inleddes med snaps eller shot (fanns självklart alkoholfri) och snapsvisa och toastmasters hade ordnat ett lotterihjul där två tomma platser vid vårat bord lottades ut kontinuerligt under kvällen. Fokus när vi planerade bröllopet var att ha en fantastisk fest med familj och vänner vilket vi också fick!"

MARS

Vigsel i Vårgårda

Borgerlig vigsel i Vårgårda
Foto: Anna-Klara Sandberg / fotografanna-klara.se

Anders & Karin Hedin
vigdes den 3 augusti 2019 i Nårunga, Vårgårda
BERÄTTELSE: "Allt hängde på vädret. Skulle det vara uppehåll eller skulle det börja regna som prognosen sa. Allt stod klart på baksidan nere vid dammarna. Alla bänkarna var uppradade mot vattnet och bröllopsbågen var så vackert dekorerat av min syster. Helt plötsligt var det dags att gå ner mot vigselplatsen. Vi tog varandra i handen. Barnen fick gå först och efter oss vårt följe. Allt var perfekt! Vi kom fram till bron nere vid vattnet. Anders tog min hand och ledde mig över den. Vi hörde musiken spela. Smilla som gick först fick sprida blomsterblad framför oss. Så underbart! Fåglarna kvittrade, solen sken och inte ett enda mörkt moln syntes till. Efter vigseln blev vi upplockade av grannens häst och vagn. Gästerna fick gå igenom en klippt väg i åkern för att ta sig till logen där festen skulle vara. Allt blev enligt planerna och vi kunde inte få en mer fantastiskt dag och kväll."

FEBRUARI

Sensommarbröllop i Skåne

Bröllop i Skanör
Foto: Caroline L Jacobsen / carolinejacobsen.com

Emma & Joakim
vigdes den 28 september 2019 i Skanör kyrka, Skåne
BERÄTTELSE: "Den 28 september 2019, en dag fylld av glädje, kärlek och värme, så summeras vår underbara kärleksdag. Skånes sista sommardag, där solen strålade in i Skanörs kyrka. Vidare i en gammal ljusblå Mercedes transporterades vi som nygifta längst sydkusten med en vy över Skånes slättar till festens huvudpunkt, ljuvliga Holmanäs Gård. Vi togs emot av gästernas glädje i allén, god champagne, saxofonist i toner av loungemusik, samt ett välkomsttal där en anrik kanon avfyrades. Pang! God mat, skratt, konfetti och isfacklor var förnamnet på vår underbara bröllops sittning. Vi är evigt tacksamma för denna dag som vi skapade tillsammans. Vår kärleksdag blev över förväntan på gården i södra Skåne!"

JANUARI

Slottsvigsel i England

Bröllop i England
Foto: Lewis Cabuche / lewiscabuche.pixieset.com

Angelica & Matthew
vigdes den 4 maj 2019 i Castle Hedingham, United Kingdom
BERÄTTELSE: "Vi gifte oss den 4 maj 2019 i det 900 år gamla slottet Hedingham Castle i England. Vi hade fyra årstider på en och samma dag; sol, ösregn, hagel, och för några sekunder tror jag även att jag såg några snöflingor falla utanför fönstret. Men! Solen valde att skina på oss vid alla de tillfällen där vi verkligen önskat det. Men mest minnesvärt är all kärlek! Det var magiskt att få fira vår dag med så många av våra nära och kära och dagen blev så mycket mer än vi båda någonsin hade kunnat drömma om. Skratten, talen, sången, pussarna, fotobåset, och ja aldrig tidigare i mitt liv har jag dansat så mycket! Våra gäster frågade till och med om vi inte kunde göra om det hela igen. Vi känner oss så otroligt lyckligt lottade. Vi fick verkligen vårt drömbröllop."
Vill ni delta? Bli Månadens bröllopsbild!
Det har ingen betydelse när vigseln har ägt rum, vårt beslut grundas på vilka bilder (av de som mailats in) vi tycker är de bästa. Kommer ni med här som "Månadens bröllopsbild" kan ni genom röstning efter årets slut bli utvalda till "Årets Bröllopsbild" och vinna ett fint pris. Klicka på länken nedan för en chans att komma med!

Gör så här:
1. SKICKA IN ERT BRÖLLOP HÄR
2. Sen mailar ni oss max 3 bilder till info@brollopsguiden.se

Kommentarer