BröllopsGuiden

Årets bröllopsbilder 2021

Här presenterar vi de bröllopsbilder redaktionen valt ut månad för månad ("Månadens bröllopsbild"). I slutet av januari 2022 har vi en tävling där "Årets Bröllopsbild 2021" röstas fram. Läs längst ner på sidan om hur du kan delta!

JULI

Vårbröllop 2021

Vårbröllop 2021
Foto: Linda Otterstedt / lindaotterstedt.com

Sofia & Johan
vigdes den 17 april 2021 i Djursholms kapell, Djursholm.
BERÄTTELSE: "Ett litet förmiddags bröllop med de närmaste, vårsolen visade sin bästa sida. Efter vigseln åt vi lunch på Villa Pauli. Allt blev överförväntan, det var magi och kärlek, jag svävade som på moln av lycka vid min mans sida bland gästerna i den vackra miljön på Villa Pauli som var dekorerad av blommor i aprikos. Maten och tårtan som vi inte provsmakat men valt med omsorg blev över förväntan, utsökt gott ! Att vår fotograf Linda har fångat detta på bild är ovärdeligt för oss det ger oss möjlighet att återuppleva bröllopsdagen i våra tankar om och om igen. Det kändes också väldigt naturligt att ha Linda med oss denna dag, hon jobbade proffsigt diskret och med passion för sitt yrke när vi blev fotade i nuet och fick stanna upp i det ngn extra sekund :)"

JUNI

Septemberbröllop

Septemberbröllop
Foto: Hanna Keiser / www.hannakeiser.se

Sophie & Christoffer
vigdes den 12 september 2020 i Västra Husby Kyrka, Söderköping.
BERÄTTELSE: "Ett härligt septemberbröllop strax utanför Norrköping där lyckan och kärleken syntes på långt håll trots regn den dagen. En fantastisk bröllopsdag som firades tillsammans med familj och vänner och som för alltid satt sina spår varmt i hjärtat."

MAJ

Toscanabröllop

Toscanabröllop
Foto: Linda-Pauline / www.lindapauline.se

Sandra & Linus
vigdes den 23 augusti 2019 i Villa Vecchia Quercia, Toscana, Italien.
BERÄTTELSE: "En sagolik dag i drömlika Toscana gifte vi oss och firade i flera dagar tillsammans med alla våra vänner & familj. Spänning, förväntan och framförallt kärlek sammanfattar en oslagbar upplevelse som vi kommer att bära med oss för alltid."

APRIL

Hälsingebröllop

Hälsingebröllop
Foto: Kristin Andersson / kickifotograf.se

Pernilla & Jonny
vigdes den 8 augusti 2020 i Stråsjö kapell, Västerstråsjö, Bjuråker
BERÄTTELSE: "Vi firade vår dag på vår gård i Hälsingland. Det började redan dagen innan då gästerna började droppa in med husvagnar, husbilar, tält och bo i stugan. Då vi har 6 egna barn så ville vi att detta skulle vara en helg för hela familjerna och 27 barn var med på bröllopet vilket kanske ovanligt men bästa beslutet vi gjort, alla var så avslappnade och vi hade en supermysig fredagkväll med lek och grill. Bröllopsdagen var det fria aktiviteter till lite efter lunch då vi samlade oss för drink, lemonad och tilltugg på innergården efter lite mingel så avvek Jonny och jag för att dressa om till vigsel, underhuden fick gästerna åka skrinda samt traktor till kapellet, där var champagnen redan upphälld och filtar utspridda i gräset. Efter kom Jonny och jag på en minitraktor som jag (bruden) körde och Jonny fick sitta på kärran bakom. Vigseln hölls utomhus på trappen till Stråsjö kapell. Efter vigseln fick vi lite egentid med vår fotograf vid en närliggande gammal kvarn. Middagen var grillade högrevsburgare som serverades i tält på gården med efterföljande fest på logen. Dagen efter så serverades frukost på filtar på innergården med efterföljande bad för de som ville i bäcken."

MARS

Nyårsbröllop vid havet

Nyårsbröllop vid havet
Foto: Mickael Tannus / www.tannus.se

Pia & Jone
vigdes den 31 december 2020 i St. Ibbs kyrka, Ven
BERÄTTELSE: "Ett magiskt litet bröllop i på nyårsafton 1100- tals kyrkan vid havet en fantastiskt fin dag på underbara Ven. Med anledning av pandemin var både ceremonin och festen efter mycket liten. Bara våra barn och brudens föräldrar kunde närvara. Ett riktigt mysigt och fint avslut på 2020 under stjärnorna. Allt var mycket bra på alla sätt och nu längtar vi till den tora festen i sommar. Om vi tillåts såklart. Peppar peppar. =)"

FEBRUARI

Vintervigsel i Stockholm

Vintervigsel i Stockholm
Foto: Karolina Ehrenpil / www.karolinaehrenpil.se

Elin & Caspian
vigdes den 9 januari 2021 i S:ta Maria Magdalena kyrka, Stockholm
BERÄTTELSE: "Vigseln var mycket liten, med bara föräldrarna som gäster i kyrkan utöver de som deltog i själva ceremonin. Men vi kunde också sända vigseln till släkt och vänner över Zoom, så det blev på sätt och vis ett ganska stort bröllop ändå! Efteråt åt vi middag på Miss Clara hotell med föräldrar och syskon."

JANUARI

Dalavigsel vid sjön

Dalavigsel vid sjön
Foto: Thomas Nordin

Peter & Erika
vigdes den 22 augusti vid Bredtjärn, Nyhammar
BERÄTTELSE: "Liten dalavigsel vid sjön och sommarstället i Bredtjärn, där tillsammans med nära och kära. Vigsel vid vattnet och med skogen nära. Blommor och färg präglade hela dagen. Tillsammans med vår dotter Maja som precis som mamma sin bar en fin krans under ceremonin."
Vill ni delta? Bli Månadens bröllopsbild!
Det har ingen betydelse när vigseln har ägt rum, vårt beslut grundas på vilka bilder (av de som mailats in) vi tycker är de bästa. Kommer ni med här som "Månadens bröllopsbild" kan ni genom röstning efter årets slut bli utvalda till "Årets Bröllopsbild" och vinna ett fint pris. Klicka på länken nedan för en chans att komma med!

Gör så här:
1. SKICKA IN ERT BRÖLLOP HÄR
2. Sen mailar ni oss max 3 bilder till info@brollopsguiden.se

Kommentarer