BröllopsGuiden

Årets bröllopsbilder 2022

Här presenterar vi de bröllopsbilder redaktionen valt ut månad för månad ("Månadens bröllopsbild"). I slutet av januari 2022 har vi en tävling där "Årets Bröllopsbild 2022" röstas fram. Läs längst ner på sidan om hur du kan delta!

MAJ

Höstbröllop

Kyrkbröllop
Foto: Christopher Agbajogu / Instagram.com/christ0phr

Frida & Magnus
vigdes den 6 oktober 2021 vid Bjertorp Slott, Kvänum
BERÄTTELSE: "Onsdagen den 6 oktober 2021, på brudgummens födelsedag, fick vi äntligen säga ja till varandra på baksidan av Bjertorp Slott mot den röda slottsväggen. Vi hade 1 maj och 9 september som planerade datum men vi kunde inte varit mer glada över att det landade i oktober, vilken vacker månad. Den borgerliga vigseln innehöll mycket musik, bröllopslöften och massa känslor. Efteråt blev det middag och fest inne på Bjertorp Slott. Hela middagen var så bra uppstyrd av våra toastmadames och talen var fantastiska. Till slut dansade vi under stjärnorna och sen blev det fest tills vi inte längre orkade dansa mer. En av de bästa dagarna i våra liv."

APRIL

Skogsbröllop

Kyrkbröllop
Foto: Cecilia Jägenmark / ceciliajagenmark.com

Hanna & John
vigdes den 9 oktober 2021 i Virestads kyrka, Virestad
BERÄTTELSE: "Den 9 oktober gifte vi oss efter 10 år tillsammans och 2 barn. Jag bar min mormors brudklänning, krona och slöja. Under vigseln spelade HäVi spelmän och en vän från kören sjöng. Festen hölls på Goaroije Barkhult och var allt vi någonsin kunnat drömma om! Årets fest med släkt och vänner!"

MARS

Kyrkbröllop

Kyrkbröllop
Foto: Joey Dahl / biggy.se

Jennifer & Saman
vigdes den 5 juni 2021 i Gustaf Vasa Kyrka, Stockholm
BERÄTTELSE: "Det var en solig dag i juni. Vigseln ägde rum i Gustaf Vasa Kyrka, en av Stockholms vackraste kyrkor. En otrolig vigsel. Sen var det fest och gästerna begav sig till Lavalhallen i närheten av Järlasjön i Nacka. Det var ingen som kunde undgå den svängiga musiken som spelades i salen eller den goda maten som serverades. Det var skratt och glädje när vi fördes genom denna orientaliska kärleksresan. En dag vi alla lär minnas för resten av våra liv."

FEBRUARI

Vattenfallsbröllop

Ladubröllop
Foto: Lena Hammar / www.lenahammar.se

Alexandra & Elias
vigdes den 12 november i Röttle by, Gränna
BERÄTTELSE: "Vigseln ägde rum utomhus i Röttle by, vid vattenfallet. Middagen ägde sedan rum på Gyllene Uttern i Gränna."

JANUARI

Ladubröllop

Ladubröllop
Foto: Cecilia Frostenäs

My & Tobias
vigdes den 4 september i Onsala kyrka, Onsala
BERÄTTELSE: "My och Tobias vigdes i Onsala kyrka en varm septemberdag! Middagen och bröllopsfesten intogs därefter i en vacker gammal lada på Mys föräldragård. Deras familjer hade tagit hand om hela kalaset, allt från systerdöttrar som var DJs till kusiner som var bartenders! Så mycket kärlek, gemenskap och lycka som rymdes på den lilla gården denna kväll har nog ingen skådat förut. Jag som fotograf smög med mig brudparet ut på åkern under en liten paus på kvällen och sommarens kanske sista, men allra vackraste solnedgång strålade ikapp med de lyckliga tu."

Vill ni delta? Bli Månadens bröllopsbild!
Det har ingen betydelse när vigseln har ägt rum, vårt beslut grundas på vilka bilder (av de som mailats in) vi tycker är de bästa. Kommer ni med här som "Månadens bröllopsbild" kan ni genom röstning efter årets slut bli utvalda till "Årets Bröllopsbild" och vinna ett fint pris. Klicka på länken nedan för en chans att komma med!

Gör så här:
1. SKICKA IN ERT BRÖLLOP HÄR
2. Sen mailar ni oss max 3 bilder till info@brollopsguiden.se

Kommentarer