BröllopsGuiden

Årets bröllopsbilder 2022

Här presenterar vi de bröllopsbilder redaktionen valt ut månad för månad ("Månadens bröllopsbild"). I slutet av januari 2023 har vi en tävling där "Årets Bröllopsbild 2022" röstas fram. Läs längst ner på sidan om hur du kan delta!

JANUARI

Ladubröllop

Ladubröllop
Foto: Cecilia Frostenäs

My & Tobias
vigdes den 4 september i Onsala kyrka, Onsala
BERÄTTELSE: "My och Tobias vigdes i Onsala kyrka en varm septemberdag! Middagen och bröllopsfesten intogs därefter i en vacker gammal lada på Mys föräldragård. Deras familjer hade tagit hand om hela kalaset, allt från systerdöttrar som var DJs till kusiner som var bartenders! Så mycket kärlek, gemenskap och lycka som rymdes på den lilla gården denna kväll har nog ingen skådat förut. Jag som fotograf smög med mig brudparet ut på åkern under en liten paus på kvällen och sommarens kanske sista, men allra vackraste solnedgång strålade ikapp med de lyckliga tu."
Vill ni delta? Bli Månadens bröllopsbild!
Det har ingen betydelse när vigseln har ägt rum, vårt beslut grundas på vilka bilder (av de som mailats in) vi tycker är de bästa. Kommer ni med här som "Månadens bröllopsbild" kan ni genom röstning efter årets slut bli utvalda till "Årets Bröllopsbild" och vinna ett fint pris. Klicka på länken nedan för en chans att komma med!

Gör så här:
1. SKICKA IN ERT BRÖLLOP HÄR
2. Sen mailar ni oss max 3 bilder till info@brollopsguiden.se

Kommentarer

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem