BröllopsGuiden

Årets bröllopsbilder 2023

Här presenterar vi de bröllopsbilder redaktionen valt ut månad för månad ("Månadens bröllopsbild"). I slutet av januari 2024 har vi en tävling där "Årets Bröllopsbild 2023" röstas fram. Läs längst ner på sidan om hur du kan delta!

SEPTEMBER

Solbröllop

Solbröllop
Foto: Frida Haraldsson / @fotatavfrida

Anna & David
vigdes den 23 juli 2022 i Ransäter kyrka, Ransäter
BERÄTTELSE: "Vi hade en helt fantastisk dag/kväll/natt. Dagen innan va det spöregn och backen flöt utanför vår festlokal. Vi var aningens nervösa över hur det skulle gå. Men på självaste bröllopsdagen var det strålande sol och allt hade torkat upp. Det var helt fantastiskt! Dagen efter regnade det igen! "

AUGUSTI

Västkustbröllop

Västkustbröllop
Foto: Angelica Lyckborg / www.fotograflyckborg.com

Emelie & Kristian
vigdes den 8 augusti 2020 i Myckleby kyrka, Orust
BERÄTTELSE: "Emelie och Kristian lyckades tajma in sitt västkustbröllop på en vindstilla vacker sommardag. Vigseln ägde rum i mysiga Myckleby kyrka ute på Orust."

JULI

Ängsbröllop

Ängsbröllop
Foto: Emelie Petré / www.emeliepetre.se

Lovisa & Martin
vigdes den 19 augusti 2017 i Västra Tollstad Kyrka, Ödeshög
BERÄTTELSE: "När Lovisa & Martin anlände till festlokalen hade gästerna ställt sig i två led och när brudparet gick förbi avfyrades ett regn av guldkonfetti! Det blev ett vackert och häftigt inslag."

JUNI

Strandbröllop

Strandbröllop
Foto: Sandra Viktor

Henrik & Caroline
vigdes den 9 juli 2022 på stranden i Varamon, Mjölby
BERÄTTELSE: "Vi hade en enkel cermoni med nära vänner i vattenbrynet på stranden i Varamon. Solen sken och allt blev magiskt fint i all sin enkelhet. Vi hade gjort rosor av kaffefilter till blomsterbågen och blommorna är från trädgården."

MAJ

Tunetbröllop

Tunetbröllop
Foto: Madelene Jonsson / fotografmadelenejonsson.mypixieset.com

Jonas & Annica
vigdes den 2 juli 2022 på förädrahemmet i Åkre, Delsbo
BERÄTTELSE: "En god vän till mig (bruden) vigde oss på tunet på mitt föräldrahem i Hälsingland. Vi promenerade in till ”kärleken är evig” med Lena Philipsson. Och avslutade med ac/dc låt ”you shook me all night long” Vi bjöd bara de allra närmsta och de fick precis plats på den vackert utsmyckade logen. 62 gäster. En hel del tal blandades med egenhändigt gjorda sånger och en del roliga lekar som hade anknytning till brudparet. Firandet avslutades vid halv sex på morgonen."

APRIL

Fästningsbröllop

Fästningsbröllop
Foto: Anders & Susanne Östman / www.andersostman.com

Frida & Mohammad
vigdes den 28 maj 2022 på Carlstens fästning, Marstrand
BERÄTTELSE: "Vi hade både vigseln och bröllopsfesten på vackra Carlstens fästning (Marstrand). Det var viktigt för oss att göra denna dag unik och på vårt eget vis, så därför blev det till exempel två brudklänningar i brudens favoritfärg (röd). Var en underbar dag med närmsta familj och vänner!"

MARS

Bruksbröllop

Bruksbröllop
Foto: Teres Frejd / photobyteres.se

Lotta & TT
vigdes den 30 juli 2022 i Åminne bruk, Åminne
BERÄTTELSE: "Vigslen var inne på Åminme bruk, det var en vacker stämning i en rustik miljö. Festen hölls senare uppe i ladan med en vacker fin dukning med 7 rätters middag."

FEBRUARI

Utomhusbröllop

Utomhusbröllop
Foto: Amanda Hansson / amandahanssonfoto.com

Matilda & Joakim
vigdes den 28 augusti 2022 vid Fulltofta slott, Eslöv
BERÄTTELSE: "En magisk utomhusvigsel vid vackra fulltofta slott, hela dagen var feststämningen på topp och nervositeten hängde i luften. Vigseln var magiskt vacker och när eftermiddag övergick till kväll slog klackarna i taket. Världens finaste dag."

JANUARI

Vinterbröllop

Vinterbröllop
Foto: Angelica Lyckborg / www.fotograflyckborg.com

Pernilla & Hans
vigdes den 11 december i Sundalsryrs kyrka, Brålanda
BERÄTTELSE: "Pernilla och Hans vigdes en krispig vinterdag. Snön hade lyckligtvis hunnit komma någon dag innan, vilket skapade ett magiskt vinterlandskap dagen till ära. Då Hans även jobbar som brandman hade de slagit på stort med bröllopsskjutsen!"

Vill ni delta? Bli Månadens bröllopsbild!
Det har ingen betydelse när vigseln har ägt rum, vårt beslut grundas på vilka bilder (av de som mailats in) vi tycker är de bästa. Kommer ni med här som "Månadens bröllopsbild" kan ni genom röstning efter årets slut bli utvalda till "Årets Bröllopsbild" och vinna ett fint pris. Klicka på länken nedan för en chans att komma med!

Gör så här:
1. SKICKA IN ERT BRÖLLOP HÄR
2. Sen mailar ni oss max 3 bilder till info@brollopsguiden.se

Kommentarer (1)

Tävling!
Så spännande ska vara med och tävla!
Tanja Ferm 2023-07-29        Anmäl

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem