Logo

Årets bröllopsbilder

Januari

~ MÅNADENS BRÖLLOPSBILD JANUARI 2016 ~

Bröllop i Gävle

Bröllop i Gävle
foto Anette Bruzan / www.anettebruzan.com

Olle & Sofie Wallner
vigdes den 4 juli 2015 i Oslättfors kyrka utanför Gävle.

BRÖLLOPSDAGEN:

Sofie och Olle gifte sig den 4 juli 2015 i Oslättfors kyrka utanför Gävle, Sverige. Efterföljande middag och dans hölls på Högbo Bruk utanför Sandviken, Sverige.
Paret träffades 2006 precis i början av sina studier vid Uppsala Universitet. De var då bara 20 och 21 år gamla men visste redan från första stund att de hade hittat sitt livs kärlek. De föll för varandras humor och många gemensamma intressen, och redan samma år flyttade de ihop. Efter avslutade studier flyttade de till Stockholm för att arbeta, Olle som läkare och Sofie som ekonom.
Under en sommarsemester 2013 i Toscana, Italien friade Olle i solnedgången bland vinrankorna på en av parets favoritvingårdar. När det var dags att börja planera bröllopet var valet enkelt. Olle är uppvuxen i Gävle och har sin familj där, Sofies mamma har bott där i många år. De hittade snart den finaste kyrkan de kunnat önska sig i den lilla bruksorten Oslättfors utanför Gävle. Kyrkan byggdes på 1800-talet och ligger på en liten udde ut i en liten sjö.
Vigseln hölls med de närmsta 70 vännerna och familjen och musiken spelades av vokalistgruppen Erato. Efter vigseln hölls bröllopsfesten på Högbo Bruks Herrgård utanför Sandviken. Bruket uppfördes av Sandvik ABs grundare på 1700-talet men bruksmiljön har varsamt bevarats och idag tjänar bruket främst som konferenshotell med inriktning på friluftsliv och en levande historia. Brudparet kom in till brudskålen med häst och vagn och därefter hölls middag och fest på herrgården.
Efter middagen släppte gästerna upp svävande lanternor i den varma svenska sommarkvällen och festade därefter hela natten lång. Brudparet är mycket nöjda med bröllopsdagen och framför allt de fina bilderna från bröllopsfotografen Anette Bruzan, där hon lyckats fånga alla helgens lyckliga stunder. Sofie och Olle åkte efter bröllopshelgen på bröllopsresa till Amalfikusten och Capri, Italien. Ett land de kommer besöka många gånger under ett långt och lyckligt äktenskap.

Olle & Sofie

Vill du också bli vald till "Månadens bröllopsbild"? Klicka här!