Logo

Årets bröllopsbilder

Februari

~ MÅNADENS BRÖLLOPSBILD FEBRUARI 2017 ~

Bröllop i Jönköping

Bröllop i Jönköping
Foto: Millans Foto / millansfoto.blogg.se

Sandra & Rohit
vigdes den 27 augusti 2016 i Kristine kyrka, Jönköping.

BRÖLLOPSDAGEN:

Vi hade ett multikulturellt bröllop då jag personligen är född och uppvuxen i Sverige, men har rötter i Kroatien och min make är indier. Våra gäster kom från världens alla hörn för att närvara på vårt bröllop. Vi vigdes i Kristine kyrka i Jönköping. Det är i den här kyrkan jag hade konfirmerat mig, vilket var anledningen till att vi valde just denna kyrkan. Prästen som vigde oss är också en präst från min barndom med ett stort hjärta och ett sinne för humor. Vi ville att alla skulle känna sig delaktiga i ceremonin vilket var anledningen till att vår präst vigde oss på två språk, svenska och engelska. När vi tittade in i varandras ögon och sa ja till varandra var vi båda tårögda. Det var den lyckligaste dagen i våra liv!
Bröllopsfesten ägde rum på Kulturvinden, en rymlig loftvåning med bjälkar i taket. Vi hade dekorerat hela våningen i vår temafärg, vilket var lila och vitt. Festen började med en champagneskål följt av traditionellt kroatisk meza, samt indiskt snacks. Till det serverades hemmabryggd öl som en vän hade bryggt i vår ära. Bröllopsfesten var fylld av roliga, känslosamma tal och innehöll även en hel del spex och uppträdanden.
Vi hade en underbar dag som vi kommer minnas för resten av våra liv. Allt detta var dokumenterat av vår underbara fotograf som lyckades fånga varje speciellt ögonblick. Varje gång vi tittar på våra bröllopsfoton upplever vi den här underbara dagen på nytt.!

Sandra & Rohit

Vill du också bli vald till "Månadens bröllopsbild"? Klicka här!