Logo

Årets bröllopsbilder

September

~ MÅNADENS BRÖLLOPSBILD SEPTEMBER 2016 ~

Bröllop i Stockholm

Bröllop i Täby
foto Helena Berzelius / leafoto.se

Johanna & Richard Salkert
vigdes den 6 augusti 2016 i Nygård, Täby.

BRÖLLOPSDAGEN:

Vår saga började i september 2013 med 40 mil mellan oss även om vi inte blev ett par förrens månaden därpå. Efter 9 månader åkte vi till Köpenhamn och förlovade oss i den vackra staden. Två månader efter det flyttade äntligen Richard upp till mig i Stockholm där jag bodde med mina två barn Minna född 2008 och Love född 2010. Richard har vetat om att han ville gifta sej sedan dag ett, men 2015 började vi planera och spara ihop till vårat bröllop.
2016 började med att vi i januari fick vårat första gemensamma barn, Elias. Jag visste att jag ville ha ett borgligt utomhusbröllop och solrosor i min bukett. Hade ingen tanke alls på att jag skulle vilja ha en prinsessklänning eller slöja men efter att jag gått på en klänningsprovning och totalt kärat ner mej i en klänning så blev det precis det.
Alla gäster kände kärleken och lyckan i luften vår dag, alla sa att det var en helt perfekt dag, vädret, så som vi byggt upp tält med spets på en äng, vårt björk- och solroshjärta vi hade klätt och hade bakom oss. Vigseln hade vi med våra absolut närmsta, familj och få vänner.
Valde sedan att på kvällen ha en "bröllops-efter-fest" för fler vänner som vi också ville dela våran dag med. Trodde inget bröllop kunde bli så perfekt, så lättsamt, kärleksfullt, lyckligt och med så mycket skratt!

Johanna & Richard

Vill du också bli vald till "Månadens bröllopsbild"? Klicka här!