Logo

Årets bröllopsbilder

Januari

~ MÅNADENS BRÖLLOPSBILD JANUARI 2015 ~

Bröllop i Halland

Bröllop i Varberg, Halland
foto Erica Oskarsson / www.ericaofsweden.se

Thomas & Sofie Josefsson
vigdes den 28 juni 2014 i på Ästad Gård i Varberg, Halland.

VÅRT BRÖLLOP:

Thomas friade till Sofie i januari 2011, vi gifte oss i juni 2014. Så lång tid tog det för oss att planera vårt drömbröllop. Framför allt att komma fram till var vi ville gifta oss. Vi har båda alltid drömt om att gifta oss utomhus, därför var tanken länge att vi skulle gifta oss utomlands. Samtidigt ville vi gärna ha så många nära och kära som möjligt med oss.
På somrarna brukar vi hyra hus i Varberg och sommaren 2013 besökte vi Ästad Gård, som vi båda föll pladask för! Då bestämde vi oss för att det fick bära eller brista - vi skulle gifta oss utomhus i Sverige - en vecka efter midsommar. När vi vaknade upp på bröllopsdagen ösregnade det. Vi övade för säkerhets skull in vigselgången inomhus, men hoppades in i det sista att regnet skulle ge med sig. Drygt en timme innan ! vigseln, när båda hade gett upp hoppet slutade det regna. Vi hade telefonkontakt och beslöt oss för att det skulle bli en utomhusvigsel i alla fall.
Thomas och hans bestmen och de gäster som sovit över på gården natten innan slet som djur för att få fram alla stolar, blomsterbågen och altarlöparen. Vi hade drömt om en utomhusvigsel, och en utomhusvigsel blev det, i den otroligt vackra grönskande miljön på gården, där solen tittade fram lagom till att prästen började prata. Solen sken sedan resten av dagen och kvällen, och vi hade en fantastisk vigsel, bröllopsmiddag och fest som bjöd på mycket skratt och rörda tårar. Allt på fantastiska Ästad gård!

Sofie & Thomas

Vill du också bli vald till "Månadens bröllopsbild"? Klicka här!