BröllopsGuiden

~ Månadens bröllopsbild oktober 2014 ~

Bröllop i Stockholms skärgård

Bröllop på Ljusterö
foto Gina Maria Photography / www.ginamaria.se

Donovan & Emma
vigdes den 16 augusti 2014 i Ljusterö kyrka, Ljusterö.

VÅRT BRÖLLOP:

Från en lugn och avslappnad morgon till... "Jag (Emma) sätter mig i bilen och frågar vännen som ska köra oss till kyrkan: "Tobbe, vad är klockan.. ehhh den är 6 minuter i tre." Oh herre vigseln börjar 15.00! Brudtärnan tar på sig sista dragningen av mascaran, in i bilen. KÖR. Möter en gråtmild pappa och andas in - vi hann. Vad hände med all tid vi hade?
Vigseln var helt underbar, jag klarade mig från rinnande tårar men maken min han hade lite svårt att få fram meningen: "Jag tar dig till min äkta..." Tror det var ett gott tecken.
80 personer stod och väntade på oss utanför för att HURRA, shit vilken härlig känsla, alla våra vänner, tillsammans, vilken fest det kommer bli. Fotografering stod på schemat efter vigseln, vi hade äran att få ha Fotograf Gina Maria med oss, vilka bilder det blev. Iväg på trävagnen efter den gamla traktorn som brudtärnan körde trots bara en övningkörning dagen innan. Vagnen var smyckad med björk och blommor. Självklart ölburkar skramlandes efter.
Mottagandet på den lokala bygdegården ute på Ljusterö var enormt, så många fina vänner och familj var samlade. Bygdegården var även den smyckad med björkar. Vi hade gjort det så fint i lokalen, den har nog aldrig varit så fin! Otroligt fina tal, roliga lekar, god buffé, extremt god tårta, gott vin och sist men inte minst: Min Donovan satte dansen. Vi hade övat och övat på dansen, en enkel dans med lite snurr och en kyss i slutet. Det gick som en dans på rosor.
Vi dansade hela natten till 03.30 för sen var det dags för oss att bege oss till Arlanda för att ta flyget 07.45 mot Rhodos. Nu har vi varit hemma och landat från allt vi fått varit med om. Nu ser vi framemot bröllopsresa nr 2 - Sydafrika den 8 nov. Kärlek från oss.

Donovan & Emma

Vill du också bli vald till "Månadens bröllopsbild"? Klicka här!

Kommentarer (1)

Ni är så fina Emma! <3
2014-10-02        Anmäl

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem