Logo

Årets bröllopsbilder

Oktober

~ MÅNADENS BRÖLLOPSBILD OKTOBER 2015 ~

Bröllop på Gotland

Bröllop på Gotland
foto Therese Alégroth / www.operfekt.blogg.se

Sara & Pontus Ahl
vigdes den 11 juli 2015 i Visby Domkyrka, Gotland.

VÅRT BRÖLLOP:

Efter sju år tillsammans friade Pontus till mig på midsommarafton. Planeringen satte full fart och ett år efter var det dags för stora dagen! Vi vigde oss i Visby domkyrka. Tårarna sprutade (inte bara på mig), när orgeln började spela. Det var verkligen en pampig känsla i denna otroligt vackra kyrka!
Varför vi valde att gifta oss i Visby var för att Pontus är uppväxt på Gotland. Vi har spenderat många romantiska somrar i Visby, så det är en stad som ligger oss varmt om hjärtat. Middag och festen höll vi på Frimis, och i sann gotländsk anda bjöds det på helgrillat lamm. Vi kunde inte valt en bättre plats för festen. De otroligt vackra lokalerna och den inbjudande trädgården passade oss perfekt.
Vi hade 50 gäster, blandat familj och underbara vänner. Det var verkligen en häftig dag! Det hände så mycket hela dagen, alla var så glada och det kändes som att man gick på moln hela dagen. Dagen efter kändes det som en härlig dröm som man bara vill tillbaka till. Absolut den häftigaste dagen i vårt liv!

Sara & Pontus

Vill du också bli vald till "Månadens bröllopsbild"? Klicka här!