Logo

Årets bröllopsbilder

September

~ Månadens bröllopsbild september 2014 ~

Bröllop i Eskilstuna

Bröllop i Eskilstuna
foto Johan Bokström / www.fotografjohan.se

Lotta & Andreas Eliasson
vigdes den 2 augusti 2014 i Sundby kyrka, Eskilstuna.

VÅRT BRÖLLOP:

Jag, bruden, tillbringade natten tillsammans med min tärna Jessica och min fina vän Lina. Vi åt frukost tillsammans och begav oss till en salong. Där fick vi make up och blev fina i håret. Min man Andreas var hemma och gjorde sig i ordning tillsammans med hans bestman Rasmus.
Innan vi begav oss till kyrkan gjorde vi en "pree wedding"-fotosession. Jag och Andreas fotades hemma hos vår vän Lina utan att vi fick se varandra. Vi stod på varsin sida om en dörr och pratade... Väldigt spännande och samtidigt var det en "icebreaker" inför mötet i kyrkan. Även om vi inte fick se varandra så fick vi i alla fall prata med varandra.
Vigseln ägde rum i en liten kyrka en bit utan för stan. Kl.15.00 ringde kyrkklockorna för oss och 45 minuter senare var vi vigda. Vi bestämde oss för att göra något speciellt på vägen ut, vi ville inte att vår vigsel skulle vara stel eller speciellt högtidlig. Vi ville att våra gäster skulle få ett minne för livet och ett gott skratt, så Andreas lyfte upp mig och sträckte upp en arm mot taket som ett segertecken till tonerna av Daniel Lemmas "If I used to love you". Prästen och gästerna fick sig ett gott skratt.
Festen hade vi på övervåningen av ett café i ett område som heter Rademachersmedjorna i Eskilstuna. Området består av flera gamla smedbodar målade i faluröd färg. Ett fantastiskt fint område och en mysig och romantisk lokal för bröllopsfest. Vi önskade en lätt och rofylld stämning hos gästerna så vi valde buffé till maten. Gästerna fick röra på sig och stöta ihop med varandra vilket gjorde att festen och dansen blev långt över förväntan lyckad!
Vårt bröllop blev precis så som vi önskade och vi kan inte vara mer nöjda. Vi hade givetvis en fantastisk dag som blev den bästa i våra liv så här långt.

Lotta & Andreas

Vill du också bli vald till "Månadens bröllopsbild"? Klicka här!