Logo

Årets bröllopsbilder

December

~ Månadens bröllopsbild december 2012 ~

Bröllop i Dösjebro

Bröllop i Dösjebro
foto Caroline L Jacobsen

Malin & Linus Stoltz
vigdes den 11 augusti 2012 i Dagstorps kyrka, Dösjebro.

VÅRT BRÖLLOP:

Att på bröllopsdagen vakna till en klarblå himmel i slottets sagolika miljö var som att dra Jackpott på första rundan. Örenäs slott är inte bara vackert som byggnad, dess idylliska läge med panormavy mot havet och ven förförde oss vid första möte. Precis här ville vi samla våra nära och kära för att tillsammans med oss som brudpar fira vår kärlek.
Den vackra ljusa kyrkan finns belägen på en höjd med utsikt över både Öresundsbron, ven och Skånes utmärkande lapptäcke. Vi har inte tidigare haft någon relation till denna kyrka förutom dagen då Linus berättade att han hade funnit en het kandidat i kyrkdjungeln. Redan vid första besök sa det klick mellan oss och denna vackra plats, här ville vi viga oss!
Underhållningen i kyrkan bestod av en blåsorkester som tillsammans med kantorn spelade pompöst till både in- och utmarsch. Våra två utvalda solosånger sjöngs med ljuva toner av sångfågeln Sara Li. En ceremoni fylld av känslor, kärlek och ljuvaste lycka då vi i denna stund förklarades till man och hustru!
Mer om vårt bröllop finns att läsa på min blogg under fliken "bröllop" på www.triptoinspiration.blogspot.com

Malin & Linus

Vill du också bli vald till "Månadens bröllopsbild"? Klicka här!