Logo

Årets bröllopsbilder

Februari

~ Månadens Bröllopsbild februari 2011 ~

Vinterbröllop i Västergötland

Bröllop i Götene
foto Per Ove Saleryd

Florence & Rune Brunberg Johansen
vigdes den 31 december 2010 i Kinne Kleva Kyrka, Götene

VÅR BRÖLLOPSDAG:

Efter ett fantstiskt år med massa händelser och vårt deltagande i "Biggest Loser Sverige" kom jag äntligen i min bröllopsklänning som Rune väntat på i 9 år!!! Dessutom blev den för stor o en betydligt mindre inköptes istället. Många av våra vänner, kolleger, familj och "Biggest Loser"-familj kom från in- och utland för att vara med oss denna fantastiska vinterdag som vi planerat för i flera år.
Jag har önskat snö i massor för rätta stämningen och jag fick som jag ville med råge... Dessutom började det snöa stora flingor just när vi kom ut på kyrktrappan... Vad kan man mer önska. Fyra vuxna brudtärnor och två brudnäbbar i samma klänningar... Såååå fina, och Rune stod tillsammans med de vuxna framme i kyrkan och väntade på mej då jag skred in i kyrkan med min yngste son Jonnie vid min sida... Vet inte vem som var mest stolt. Det var ett stort ögonblick i allas våra liv!
Brudskålen tog vi i vårt hus Fogdagården i Götene på väg till Jula Best Western Hotell i Skara där vi och våra gäster bodde. En trerättersmiddag och efterföljande fest fram till morgonen. En perfekt och underbar dag där Runes bästa väns barn 5 och 8 år gamla sjöng i kyrkan samt "Gula laget" i "Biggest Loser" Linn och Maria framförde Sonja Alden's "Du är allt" och Dennis Kagwa och Sofie Bergman hade hyrts in för att sjunga en kärleksduett "You are the Love of my life". Allt hade krånglat innan med klänning som fick ändras flera gånger i sista sekund och blommor som kom i fel färg och frisyr som inte kändes bra men när allt skulle klaffa sista morgonen då föll allt på plats och det enda som vi missade var att champagnen som vi trodde var alkoholfri innehöll alkohol, men ingen katastrof, det fanns annat att dricka. Under kvällen bytte jag från brudklänning innan bröllopsdansen till underbar festklänning och senare under natten till kort vit klänning... Alla våra gäster var så fantastiskt fina och vi kände oss för första gången någonsin som en kung och drottning.
Hälsningar från ett mycket lyckligt par.

Florence & Rune