Logo

Årets bröllopsbilder

Januari

~ Månadens Bröllopsbild januari 2011 ~

Bröllop i Skåne

Elin & Peter vann "Årets Bröllopsbild 2011"!
Bröllop i Trollenäs
foto Billy Lindberg

Elin & Peter Malm
vigdes den 24 juli 2010 i Trollenäs Kyrka, Trollenäs

VÅR BRÖLLOPSDAG:

Solen sken igenom de täta molnen när vi gifte oss i Trollenäs Kyrka som ligger framför Trollenäs Slott utanför Eslöv. Festen hölls däremot inte på slottet utan i en fyrlängad bondgård i Vallkärra strax utanför Lund. Vigseln var helt underbar med vacker ingångsmusik (Canon i D-dur) kompad på piano och fiol. Min (brudens) kusin som är musikalartist sjöng "You never walk alone" (Fotbollslaget Liverpool FC:s ledmotiv) och ”Ängeln i rummet” av Eva Dalgren. Det var helt underbart vackert och det var inte många ögon som var torra.
Festen hölls som sagt på en bondgård i en av loglängorna. Medan vi blev fotograferade i slottsparken bakom kyrkan fick gästerna mingla med snacks och bål samt gå en tipspromenad med frågor som vårt värdpar gjort om oss.
Vi hade med hjälp av vår släkt och våra vänner fixat det mesta själv- allt från bordsdukningen till blomsterarrangemangen på bordet. Dagen innan bröllopet när vi höll på att duka borden hade vi en smärre katastrof när vi märkte att dukarna vi hyrt inte passade borden, de var för korta! Men några samtal- och timmar senare fick vi tag på rätt dukar och kunde pusta ut. Dukningen blev jättevacker. All vår bordsdekoration gick i olika nyanser av lila och det var ett färgtema som även syntes i våra blommor. Maten beställde vi från en lokal restaurang och den bestod av en ljuvlig 3-rättersmeny. Efter maten och alla underbara, känslosamma och roliga tal åt vi en jättegod bröllopstårta som var 6 våningar hög. Bröllopsvalsen dansade vi till Metallicas ”Nothing else matter”. Efter valsen började vår DJ spela och dansen drog igång. Både vi och gästerna dansande hela natten lång, en lyckad fest med andra ord!
Det var den vackraste dagen i vårt liv och det bästa var att vi fick dela den med våra släktingar och vänner. När vi tittar på våra fotografier från dagen kan vi inte sluta att le!
Nu ser vi fram emot ett långt och lyckligt liv tillsammans som man och hustru!

Elin & Peter