Logo

Årets bröllopsbilder

Juni

~ Månadens bröllopsbild juni 2012 ~

Bröllop i Stockholm

Bröllop i Norrtälje
foto Elin Griberg Lindkvist

Malin Post & Anders Trygg
vigdes den 16 juli 2011 på Gräddö, Norrtälje.

VÅRT BRÖLLOP:

Vigseln skedde ute på en udde. 80 inbjudna gäster var där men även många andra som gästade Caféet som ligger innanför udden.
Brudföljet bestod av brudens systrar som var tärnor, brudparets två barn och brudparet själva. De gick förbi alla gäster och vidare ut på udden efter en man som gick först och spelade tvärfjöjt.
Under vigseln sjöng kören "För Kärlekens skull" av Ted Gärdestad. Sedan sjöng brudens barndomsvän Lisa "Som en Saga" av Shirley Clamp.
Efter vigseln tog sig gästerna runt till andra sidan viken medan vi fotograferades. Sedan åkte vi en 10 m lång träsnipa prydd med flaggspel och vita band över till andra sidan där gästerna väntade med fördrink i handen.
Medan de väntade hade en säl dykt upp och hälsat, till mångas förtjusning. När vi kommit iland ställde gästerna sig på sidorna, vi fick gå igenom och de kastade rosblad.
Under middagen i Gräddös vackra bygdegård, precis vid havet, serverades Westfahlenskinka med avokadomaousse och färsk sparris. Till varmrätt var det färsk inkokt lax i gelé med sommarsallad, färsk potatis och hembakt brytbröd. Sist men inte minst kom bröllopstårtan, 7 tårtor i 4 våningar med hallonmousse, blodapelsinmousse, marängsmörcreme och marsipan. Dekorerad med gammelrosa rosor, vita liljor, spetsbård, pärlband och namnplatta. Underbart vacker, gjort av brudgummens syster.
Bröllopsvalsen dansade vi till "Come what may" från filmen Moulin Rouge. Sedan var det dans hela natten lång. Vi är så otroligt nöjda, dagen blev precis så underbar vi önskat och det var härligt att se allas tårar av lycka för vår skull. Vi har varit tillsammans i 8 år, har 2 barn, 3 resp 2 år gamla och bor i ett gammalt pensionat som vi renoverar på för fullt. Bröllopsresan är inte spikad ännu, men till hösten (2011) blir det en resa någonstans.

Malin & Anders

Vill du också bli vald till "Månadens bröllopsbild"? Klicka här!