Logo

Årets bröllopsbilder

Maj

~ Månadens Bröllopsbild maj 2011 ~

Bröllop i Halland

Bröllop i Varberg
foto Marie Hidvi/Don't Blink/Fotograf Karin Linde

Cecilia & Torbjörn
vigdes den 10 juli 2010 i Varbergs fästning, Varberg

VÅR BRÖLLOPSDAG:

Vi vigdes lördagen den 10 juli 2010 utomhus med havet som bakgrund och tema på Varbergs Fästning. Det var strålande solsken och cirka 25 grader varmt.
Bröllopskorten togs innan vigseln, kring fästningen och vid kallbadhuset. Trots värmen lyckades vår fotograf Marie få både oss, brudnäbben; vår son Adam 15 månader (som höll på att smälta bort i värmen) och vår tärna och bestman att se snygga och avslappnade ut.
Min flickdröm gick i uppfyllelse när jag och mannen i mitt liv åkte häst och vagn till vigseln och hela strandpromenaden var full av badande- och picknickande människor som grattade och hurrade. Vigselceremonin inleddes till tonerna av Metallicas "Nothing Else Matters" och jag överraskade Torbjörn igenom att sjunga Cecilia Vennerstens "Det Vackraste". Som utgångsmusik hade vi Madonnas "Cherish".
Efter att ha lyckönskats med kramar och massor av riskorn gick vi de få stegen till välkomstskålen, som hölls utomhus på borggården, med dess anrika miljö och vackra färger.
Middagen hölls på Restaurang Borggården, uppe på fästningen, för dagen pyntad med blåvita hjärtformade blomsterarrangemang med snäckor och sand. Vår toastmaster och toastmadame inledde med att berätta lite om fästningens historia och därefter följde rörande tal, mer musik och humoristiska intervjuer där brudparets personlighet analyserades utifrån och in.
Istället för brudvals valde vi att inleda dansen igenom att "shaka loss" till Madonnas "Celebration". Därfter följde jättegod, specialdekorerad, hjärtformad bröllopstårta och mer disco och "barhäng" till strax före två på natten då vi begav oss till bröllopssuiten på Varbergs Kurort- och Kusthotell.
Vi spenderade natten till tonerna av havets brus, både naturligt och som ljudeffekt, och dagen efter badade vi i det fina duobadkaret och njöt av god hotellfrukost på rummet. Vi hade då också tid att gå igenom denna underbara dag tillsammans med nära och kära som vi sent kommer att glömma!

Cecilia & Torbjörn