Logo

Årets bröllopsbilder

Maj

~ Månadens bröllopsbild maj 2012 ~

Vårbröllop i Stockholm

Bröllop i Sundbyberg
foto Anna / Emotionshots

Anne-Frid Johansson & Johannes Örnestål
vigdes den 21 maj 2011 i Lilla Alby kyrka, Sundbyberg.

VÅRT BRÖLLOP:

Vi gifte oss på den där alldeles perfekta majdagen, solen sken och det hade blivit lagom varmt och himlen var underbart blå. Lördagen den 21 maj 2011 vigdes vi i Lilla Alby kyrka, belägen i Sundbyberg. Lilla Alby kyrka är en liten stenkyrka och alldeles förtjusande vacker och med en fin kyrkoträdgård.
Under vigseln spelades I'll be your shelter, av the Housemartins och Simon av Äkta Kärlek, två låtar som speglar vårt förhållande och fick en och annan tår att trilla bland våra nära och kära. Prästen som vigde oss hade lyckats fånga oss båda vid vårt möte några veckor innan vigseln och avslutade vigseln med det allra vackraste av tal till oss som nygifta.
Kärlek, värme och glädje är vårt främsta minne av vigseln - spot on, precis så ville vi ha det! Efterföljande fest hölls i Folkets Hus i Sundbyberg, ett 100 år gammalt rosa trähus mitt i Sundbyberg, så vackert och perfekt! Både kyrkan och festlokalen stämde så väl in i vårt vintageinspirerade bröllop och vi fick verkligen chans att förverkliga det bröllop vi båda planerat och längtat efter.
Middagen var helt suverän, det serverades en vårinspirerad buffé och efter den delade värdinnan ut små goodiebags till varje gäst från biljettluckan. Goodiebagsen innehöll en mini-avec, vykort och penna, brev med instruktion om vad vykort och penna var till för samt en liten rolig överraskning. Därefter serverades kaffe och vackra bröllopscupcakes till alla gäster.
Toastmastern gjorde en fantastisk insats, lotsade nära och kära genom middagen där det hölls fina och underbara tal som vi bär med oss för resten av våra liv. Många roliga hälsningar skrevs till brudparet på de vykort som de fått och lämnades i "brevlådan" på festen.
Den öppna baren bidrog nog även till de underbara foton som våra gäster kunde ta i vårt photo booth under kvällen. Strax innan vi lämnade festen, höll några manliga vänner till brudgummen en härlig dansuppvisning som vi aldrig kommer att glömma. Något vi är helt överrens om är att vår bröllopsdag, blev bättre än vi kunnat föreställa oss och är ett otroligt vackert minne för resten av vårt liv.

Anne-Frid & Johannes

Vill du också bli vald till "Månadens bröllopsbild"? Klicka här!