Logo

Årets bröllopsbilder

November

~ Månadens Bröllopsbild November 2010 ~

VINNARE I TÄVLINGEN ÅRETS BRÖLLOPSBILD 2010
Månadens bröllopsbild
foto Marit Solblad

Linda & Mikael Fagerlund
vigdes den 7 augusti 2010 i Finströms kyrka, Åland

VÅR BRÖLLOPSDAG:

På dagen 11 år efter vi träffades gick vårt drömbröllop av stapeln. Vi tog våra bilder innan vigseln och vår fotograf fick oss verkligen att slappna av och känna oss bekväma. Det blev en känslosam stund tillsammans med våra tärnor och bestmän, vilket även avspeglades på bilderna.
Vigseln förättades av kyrkohereden Benny Andersson som höll ett personligt tal till oss som lockade till många skratt. Vår solist Ida sjöng "För kärlekens skull" och "Du är allt", inte ett öga var torrt. Vi vandra lyckliga och nygifta ut till "Änglagård".
När vi kom fram till lokalen hade vår toastmadame fixat fanbärare vilket är en åländsk tradition som innebär att brudparet går efter folkdräktsklädda personer med fanor den sista biten fram till festlokalen. Ögonen tårades ännu en gång när jag fick se att det var mina klasskamrater från högstadiet.
Vi hade festen i en lokal som vi pyntat enligt temafärgerna silver, rött och blått. Många fina och rörande tal samt roliga lekar blev det under kvällens gång. Bröllopsdansen var "From this moment on".
Kvällen/natten avslutades med ett extremt åskoväder, det var verkligen en häftig upplevelse som vi sent kommer glömma.
Vi hade en helt underbar dag tillsammans med våra nära och kära!

Linda & Mikael