Logo

Årets bröllopsbilder

November

~ Månadens bröllopsbild november 2013 ~

Sommarbröllop i Kungälv

Sommarbröllop i Västa Götaland
foto Maria Wingfors / www.mariawingfors.com

Linda & Niclas Wenthe
vigdes den 17 augusti 2013 i Kareby kyrka, Kungälv.

VÅRT BRÖLLOP:

En underbar dag i augusti blev vi man och fru. Efter månader av planering var det äntligen dags. Det var sådär fantastiskt som man bara kan drömma om och såhär i efterhand finns det ingenting som vi hade velat ha annorlunda.
Det hade regnat mer eller mindre hela veckan innan men just den dagen sken solen hela dagen lång. Vigselförrättaren hade genom mötet med oss innan vigseln lyckats fånga det som var vi, vår kärlek, och berättade för församlingen på ett lättsamt men också innerligt och äkta sätt.
Brudens äldsta vän sjöng Dilevas "Mirakel" och brudgummens svåger spelade trumpet till in- och utgångsmarsch. Allt var precis så högtidligt som det bör vara i anrika vackra Kareby kyrka. 106 glada gäster lyckönskade oss på kyrkbacken innan vi for iväg i brudens farfars gamla Volvo från 1932 mot festlokalen.
Bröllopsfesten hölls på Pernmyrs gård strax utanför Kungälv. I en gammal lada hade vi pyntat logen hela veckan innan vigseln. Björkarna var på plats, självdekorerade vaser förgyllde borden tillsammans med linneservetter som brudgummens mamma hade sytt till alla gäster. Vi ville fånga känslan i lokalen och blanda det robusta med det vackra i vintagestil.
Vår bröllopsmiddag var magisk, tre rätter tillsammans med gott att dricka och en uppsjö med sköna tal. Bröllopsvalsen hette just så och sjöngs av Stefan Andersson. Discjockeyn tog vid och dansen startade. Det dansades in på småtimmarna och vår taxi bokades om vid två tillfällen för att vi inte ville missa vår kväll. Dagen efter träffades vi åter för en brunch. "Du & jag är miraklet här..." sjöngs för oss i kyrkan och det var precis den känslan vi hade hela dagen – ett Mirakel!

Linda & Niclas

Vill du också bli vald till "Månadens bröllopsbild"? Klicka här!