Logo

Årets bröllopsbilder

Oktober

Månadens bröllopsbild Oktober 2002

Månadens bröllopsbild oktober
Foto Kristina Levin
David Larsson & Kathlin Levin
vigdes i Ludgo kyrka i Nyköping den sjunde september 2002
Bröllopsdagen:

Det var en så speciell dag!

Kände mig som en prinsessa från det att jag satte mig i frisörstolen tills dess att jag utmattad somnade på hotellrummet! Allt var så i detalj perfekt planerat, vilket gjorde att vi var supernöjda med precis allting! Efter det att David hämtat mig hos frisören och vi fått i oss lunch drog vi till fotografen där det gick väldigt bra. Vi var båda väldigt avslappnade trots att vi också var spända av förväntan!

Vi gifte oss i den vackra kyrkan Ludgo, där även Davids båda syskon tidigare gift sig. Kyrkan ligger omgiven av otroligt vacker natur bestående av både ståtliga träd av alla de slag, sjöar och öppna fält.
Innan portarna slogs upp till kyrkan kunde vi riktigt känna all spänning och värme ifrån alla vänner och släktingar inne i kyrkolokalen. Musiken började ljuda och den känsla vi hade då vi gick upp mot altaret för att där lova varandra evig trohet går inte att beskriva! Det var så stort!

Festen hade vi inne i Nyköping i en lokal med utsikt över en mysig trädgård. Det var spex blandat med tal samt otroligt god mat. Skagenröra i tunnbröbskorg till förrätt. Till huvudrätt serverades smördegsinbakad fläskfilé med potatis- och purjulökskaka och till efterrätt åt vi fantastiskt smarrig honungs och saffransglass. Min åtsittande klänning började spänna redan när huvudrätten var avklarad så när sedan tårtan serverades var det en liten bit jag fick plats med!
Det var en så rolig fest! Värdparet lyckades verkligen och gästerna deltog med många både fina, roliga och minnesvärda inslag!
Vi smet lite innan festen tog slut och då till ett fint hotell i närheten där det var uppdukat med champagne och jordgubbar på vårt rum. Vi skålade och drack ett glas innan vi började plocka nålar ur mitt hår. De tycktes aldrig ta slut... Men när de väl gjorde det var det skönt med en lång dusch innan vi kröp ner i de mjuka, sköna sängarna. Vi njöt av att äntligen vara bara vi!

Sen på måndagen bar det iväg till Norge. Vi hade hyrt en gullig liten stuga med utsikt över Oslofjorden. En väninna till mig gifte sig lördagen efter vårt bröllop så därav att vi åkte just till Norge på bröllopsresa. Det var så skönt och välbehövligt att bara ta det lugt en vecka och inte ha ett ända måste!

Kathlin & David