Logo

Årets bröllopsbilder

Oktober

~ Månadens bröllopsbild oktober 2012 ~

Bröllop i Malmö

Bröllop i Malmö
foto Leonard Gren

Lisette & Robert Uhlmann
vigdes den 18 augusti 2012 i Limhamns kyrka, Malmö.

VÅRT BRÖLLOP:

Vår bröllopsdag var den roligaste, gladaste och mest kärleksfulla dagen i vårt liv! Från morgon till kväll var dagen magisk och helt förtrollande med många skratt och glädjetårar.
Vi var drygt 100 gäster i Limhamns kyrka i Malmö den 18 aug, sedan fortsatte festen på Luftkastellet med underbar utsikt över Öresund.
En av våra största passioner är musik, så vi hade ett antal artister som uppträdde både i kyrkan och senare på kvällen och det höll stämningen på topp! I kyrkan sjöng våra solister "Utan dina andetag", "You´re The Inspiration", samt utgångsmarschen "Nothing´s Gonna Stop Us Now".
Vi åkte iväg strax efter vigseln och fotograferades av Leonard Gren som var med hela dagen. Trots att det måste ha varit den varmaste dagen på hela sommaren, så lyckades vi få till några härliga bilder :-)
Bröllopsfesten var över all förväntan, dukningen, blommorna, maten, servicen, musiken, ja allt var fantastiskt! Vi hade styrt upp en egen "Photo booth" där folk själva kunde ta bilder och klä ut sig med roliga scen- och maskeradkläder - det blev en stor succé!!

Lisette & Robert

Vill du också bli vald till "Månadens bröllopsbild"? Klicka här!