Logo

Årets bröllopsbilder

September


~ Månadens Bröllopsbild September 2010 ~

Månadens bröllopsbild
foto Sara Mårtensson

Jennie & Anders Liw
vigdes den 27 juli 2010 i Ockelbo kyrka, Ockelbo.


VÅR BRÖLLOPSDAG:

Till tonerna av "Aria del Granduca" en helt fantastisk ingångsmarsch med bjällror och trumma skred vi fram till altaret i Ockelbo Kyrka (kärlekens by). Benen darrade lite och känslan av att bli "vi två" sitter kvar. Kyrkoherde Stefan Nilsson vigde oss och vår solist Titti sjöng "Den här stunden", "Utan dina andetag" med Kent samt "Du är allt", inte ett öga var torrt i kyrkan.
Som utgångsmusik hade vi två fioltjejer som spelade "Delsbo Brudmarch". Utanför väntade två superfina cabar, den finaste bilen till våra fina barn William, Sanna och Emma, måntro att de var överlyckliga att få åka utan tak.
Bröllopsfesten hölls på vackra Wij Trädgårdar, där alla gäster väntade i rosenträdgården när vi kom. Våra bästa vänner var värdpar och gjorde festen till något helt underbart, alla gäster var på toppenhumör och festen höll på enda in på småtimmarna och vi var de sista att lämna stället. En helt MAGISK dag som vi bär med oss i våra hjärtan. Alla var så fina för vår skull. Tack alla underbara människor för er värme.
Tre veckor senare åkte vi till Barcelona på en liten kärleksresa.

Jennie & Anders Liw