Logo

Årets bröllopsbilder

September

~ Månadens Bröllopsbild september 2011 ~

Bröllop i Västerbotten

Bröllop i Bureå
foto Ola Westerberg

Stefan & Maritha Westerlund
vigdes den 8 juli 2011 i Bureå kyrka, Bureå

VÅR BRÖLLOPSDAG:

En av sommarens absolut vackraste dagar och med en temperatur som nådde 30 graderssträcket blev vi man och hustru. Med våra två barn som brudnäbbar och med familjer, släktingar och vänner närvarande sa vi JA till varandra i den finaste av kyrkor, Bureå kyrka.
Efter vigseln åkte vi, släkten och de allra närmaste vännerna till min (Marithas) barndomsby Burvik för att äta bröllopsmiddag i en hyrd festlokal. Eftersom vi betalade hela kalaset själva och därmed inte hade någon kuvertavgift blev vi tvugna att begränsa oss lite. Men samtidigt kände vi att alla som ville skulle få komma så därför hade vi bestämt att kl.19.30, när maten och tårtan var avklarad så skulle portarna öppnas för alla som ville vara med och fira vår stora dag. Och det var verkligen många som ville det, närmare 120 personer kom.
Det dansades, spexades och sjöngs ända fram på småtimmarna och när vi så småningom kom hem fick vi verkligen se hur kreativa vänner vi har. Det var mycket bus gjort både i och utanför vårt hus. Men t.o.m det kommer man alltid att minnas med glädje. Något vi är helt överrens om är att vår bröllopsdag blev ett så otroligt vackert minne för resten av våra liv just för att vi hade alla våra nära och kära samlade omkring oss.

Stefan & Maritha