Logo

Årets bröllopsbilder

April

~ Månadens bröllopsbild april 2014 ~

Sommarbröllop i Glumslöv

Bröllop i Glumslöv, Skåne
foto Bruno Baziq / www.baziq.com

Veronika & Dennis Bruce
vigdes den 1 juni 2013 i Asmundtorp Kyrka, Glumslöv.

VÅRT BRÖLLOP:

Min man tittade mig djupt i ögonen på festen och sade... "Jag tror inte att jag har fattat hur mycket tid och kärlek du har lagt ner på detta. Tack för att du har gett mig den bästa dagen i mitt liv."
Innan vigseln så frågade alla mig om jag var nervös och konstigt nog så var jag inte alls det. Jag blev inte nervös förrän kyrkdörrarna öppnades och Olle Hedberg sjöng "Annie's song" och det var som en kran sattes på och jag grät... och kunde inte sluta gråta. Avslutades dock i ett asgarv då min man sträckte fram fel hand vid självaste vigselakten.
En av tärnorna höll på att svimma och den andra grät tills det att vi gick ut från kyrkan.
Festen fortsatte på Örenäs slott med grym mat och lite roligt spex till gästerna. Det var tårfyllda tal och det var humoristiska tal, framförallt så osade lokalen av kärlek.
Vi avslutade med att tända massor av rislyktor tillsammans (även om min man glömde att han skulle skicka iväg den tillsammans med mig). Vår bröllopsvals övergick från lugna noter av Shayne Ward till en tok-koreograferad version av Gagnam Style. Det var vårt sätt att säga att nu är festen igång. Absolut topp 3 dagarna i mitt liv!

Veronika & Dennis

Vill du också bli vald till "Månadens bröllopsbild"? Klicka här!