Sandra
&
Robert
Resa & Boende

Resa till bröllopet

Smidigaste sättet att resa till bröllopet är antingen med flyg, tåg eller bil.

Flyg med SAS från Arlanda till Örnsköldsvik Airport. Hämtning kan ev. samordnas med oss, alternativt bokar ni en taxi före ankomst. Det går också bra att flyga med SAS eller Norwegian från Arlanda till Umeå alt. BRA från Bromma till Umeå, men då måste ni ta er från flygplatsen in till Umeå Universitetssjukhus för att sedan ta tåget vidare till Örnsköldsvik (tar ca 1 timme med tåg från Umeå till Örnsköldsvik). 

Biljetter bokas på respektive flygbolags hemsida. 

https://www.sas.se/

https://www.norwegian.com/se/ 

https://www.flygbra.se/

Det går också bra att åka tåg till Örnsköldsvik, tar ca 5,5 timmar med snabbtåget från Stockholm. Biljetter bokas på https://www.sj.se.

Ni som har tänkt att resa till Örnsköldsvik med bil kör E4:an norrgående riktning, tar ca 5 timmar från Stockholm. Bra stopp på vägen är Rasta Tönnebro och Högakustenbron. Samåk gärna, skriv i gästboken eller prata med oss för samordning :)

 

Boende

Vi rekommenderar Elite Plaza Hotel som ligger i hamnen i centrala Örnsköldsvik. Flertalet rum är reserverade till ett rabatterat pris på 1 090 kr/natt för ett dubbelrum och 995 kr/natt för ett enkelrum. Ni bokar rummen genom att ringa till hotellet och uppge koden "Bröllop Hellman". OBS! Rummen är reserverade t.o.m. 30 april så tänk på att boka dessa i tid.

Tips på andra alternativ:

Scandic Örnsköldsvik

First Hotel Statt Örnsköldsvik

Hotell Focus 

Park Hotell

Strand City Hotel

Örnsköldsviks Gästhamn Vandrarhem & Camping