30 Juni 2018 Henric & Linda
Gästbok

Välkommen att skriva en hälsning till oss. Vi har en liten önskan till var och en av Er.

Som ni alla vet så älskar både Linda och Henric musik, men denna kväll vill vi att ni hjälper vår DJ med just DIN favoritlåt. Skriv bara kort och gott en kommentar här så sammanställer festens DJ en kavalkad av alla låtar som vi och ni gillar.

» Skriv i gästboken

Captcha

Meddelandet skrevs 2018-06-07 20:29:43 av Linda och Henric
Underbara Celina! Det är en stressig tid, men som du säger ändå helt underbar. Det ska bli så kul att ses igen och så roligt att du och Alex ville vara med på våran dag. Kents låt är underbar och kanske att det kan komma något med de, haha. När jag tänker tillbaka så känns "Coco Jambo" bekant, hihi...utanför fängelset du vet..


Meddelandet skrevs 2018-06-07 20:23:04 av Linda och Henric
Bästa onkel Jens!!! Vi ser verkligen fram emot att du kommer och förgyller vår dag. Det betyder mycket för oss. Att mamma Henny övervakar oss under hela dagen uppifrån himmelen är en självklarhet. Bjuder Gud på ett glas så vet vi att mamma Henny kommer att delta vid varenda skål. Vad det gäller musikvalet onkel så finns det både musiker och mikrofon så vem vet...kanske det bjuds på en live-version av "Love me tender". Ses snart onkel


Meddelandet skrevs 2018-06-05 17:17:21 av Jens Dixen Mejdahl
Kære Henric og Linda. Tak for indbydelsen. Jeg glæder mig meget til at være en del af jeres store dag. Din mor følger med fra himmelen og fester med, det ved jeg. Hvis jeg forstår det rigtigt, så kunne man forslå noget musik på dagen, mit forslag vil så være ”Love me Tender” med Elvis ;-) Mange hilsner fra Onkel Jens.


Meddelandet skrevs 2018-05-16 08:29:37 av Celina
Kära Linda och Henric! Vilken underbar tid ni har nu i all förberedelse! Njut av stunden! Vi ser sååå mycket fram emot att dela denna dagen med Er. Vilken härlig idé att lägga upp era förberedelser här på Bröllopsguiden, kul att får vara delaktig :-) Bästa låt - hmm ?! När jag tänker tillbaka på Kalmartiden så tänker jag bla på Kent - så varför inte "Utan Dina Andetag". Underbar kärlekslåt! Varmaste kramar Celina & Alex