21 Januari 2017 Joakim & Sofie
Överraskningsvigsel<3

 

Ni är så hjärtligt välkommna på vår vigsel! Som vi skrev i er inbjudan, så vill vi självklart fira denna fantastiska dag tillsammans med er, både vid överraskningsvigseln i kyrkan och vid en festmiddag som kommer att hålla till på Huskvarna Stadshotell! 

 Eftersom vi planerar att överraska the hell out of våra familjer, ber vi er om största möjliga tystnad.....Wink

Vår dröm och plan är att de ska tro att de ska på den andra familjens överraskningsfest ända fram till att de går in i kyrkan och ser alla er sitta där, finklädda med glittrande leenden... Visst låter det helt fantastiskt?! 

Så det är därför vi behöver er hjälp. Vi hoppas självklart att ni är lika glada som vi är över den här dagen, kanske till och med vill säga grattis...? Och självklart får ni det, men ABSOLUT INTE på sociala medier där våra familjer kan se!! Skicka sms, mejla, ring, skriv här på sidan, plinga på vår dörr, hoppa på oss mitt på stan, precis vad du vill! FÖRUTOM att skriva på Facebook, Instagram, Twitter, din mystory eller vad 17 mer ni kan komma på som Sofies spionhacker till pappa skulle kunna hitta på nätet ! 

Klicka runt här på sidan för att få alla information ni behöver, den kommer att uppdateras mer och mer ju närmare dagen vi kommer!

Men! Skulle det vara så att ni har frågor som vi faktiskt inte har svarat på här på sidan så tveka inte att höra av er, gå in på kontaktsidan och släng iväg ett mejl eller sms eller samtal eller vad det nu kan vara, så svarar vi så fort vi kan! 

 

Och som allas vår Gudinna J.K. Rowling skulle ha sagt det...

Keep the secrets Wink