18 Juni 2021 Sebastian & Carolina
Om oss

2017 i April på Gymmet Sthlm var det första gången vi såg varandra. Den gången vågade ingen av oss ta kontakt utan det dröjde yttligare 2 månader innan vi skulle börja skriva till varandr på instagram för att boka träningsdejt. 2017-06-16 hade vi vår första dejt och sedan den dagen har det varit vi. 

Vi ville gärna flytta ihop direkt men Carolina tyckte det var bra om vi väntade, så istället hyrde hon ett rum för 5000:- i månaden under 2 månaders tid där hon sov 2 hela nätter tills vi bestämde oss för att det var okej att bli sambos officiellt. 

Under tiden tillsammans har vi tagit oss igenom 2 brutala tävlings dieter, två nervösa fitnesstävlingar och dessutom tagit hem varisna förstaplatser. Men även fast vi tyckte att det var kul att tävla konstaterade vi båda två att mat och tid med nära och kära är roligare så vi beslöt oss för att lägga medaljerna på hyllan och blicka framåt mot nya spännande mål. 

Vi gillar att resa, träffa nära och kära och hitta på roliga saker men det bästa vi vet är att ligga i soffan och streckkolla serier tillsammans.