Michael
&
Therese
Om oss

Ja här ska vi alltså skriva lite om oss själva...

Vi är ju fortfarande nykära då vi inte har varit ett par så länge, bara sedan 1998...

År 2000 så flyttade vi ihop i vår första lägenhet på Bryggerigatan 5E. Där bodde vi till 2002, då vi flyttade till en större lägenhet över "apoteket" på Häradshövdingegatan. Det var även där våran familj blev större, vi blev med hund! Zimba, denna härliga Golden Retriever. 2003 var det dags att flytta igen och börja leta hus. Vi flyttade hem till Kerstin och Åke och bodde där i källaren till 2005 då vi äntligen kunde flytta in i vårat egna lilla hus på älskade Hovgårdsudden

2007 så blev vi föräldrar! Linnèa Gerd Eva kom till världen i februari, då var vi fyra i familjen!

2009 så "byter" vi hus med Åke och Kerstin. Vi var ju lite trångbodda och önskade oss ett litet syskon till Linnéa.

Juni 2010, då skulle Anders och Sarah på Kråkerum ha 40-årsfest och vi skulle åka dit på eftermiddagen, fast vattnet hade gått på morgonen. Meen, vi fick bege oss in till BB och där kom lille Alfred Eskil Ivar till världen 06:42 20 Juni.

Familjelivet rullar på medallt vad det innebär.

2014 var det dags att bli föräldrar igen, men denna gången gick det inte som vi hade tänkt. När vi kommer in till BB 6:e oktober, värkarna är i full gång och spänningen är på topp. Då konstaterar man att det finns inga hjärtljud... Lilla Ängla föds kl 22:14 men fick aldrig ta sina första andetag och vi fick inte se hennes blåa ögon öppnas. Livet går trots allt vidare, även fast allt var svart så hade vi Linnéa och Alfred som spred glädje och hjälpte oss genom sorgen. Men det vi lärde oss var att "ta aldrig något för givet". Det går inte en dag utan att hon finns där i våra tankar, men det är som man säger, man går stark ur sådana tragedier. Varje år på Änglas födelsedag så tar vi ledigt från skola och arbete och gör något roligt med familjen. Vi går även till minneslunden vid Skogskyrkogården och sänder upp ballonger i himmelen till Ängla.

2016 så händer det, vi är tydligen med barn?! Hur gick det till? Den 2:a augusti så föds Lilly Aina Irma! Känslan att få höra ett barnskrik efter födseln, det är inte mycket som slår den känslan...

Vi har även blivit med hund igen 2017! ( Zimba fick somna in 23:e maj 2016, 14år gammal) Lukas flyttade in i vårat hem, han skulle bara bo här några månader, men han blev våran för gott!

Å så var det frieriet! Den 28:e oktober på Tessans födelsedag så friar Micke till allas stora förvåning!(Tessan hade ju bara tjatat på Micke i ca 10år..)  Och som ni förstår så tackade Tessan ja!!

Det har ju hänt hur mycket som helst under dessa år, men det vi kan säga är att vi älskar fortfarande varandra och tar nu steget till att bli herr och fru Erenius!