06 Juni 2020 Evelina & Tobias
BröllopsföljeEmma Örnberg - Brudtärna 
Evelina och Emma känner varandra genom jobbet i Lessebo. De träffades första gången på barnens förskolan då det också visade sig att Emma har en son (Bill) som är precis lika gammal som Hannes. Att barnen blivit bästisar och vi fått Emma som granne är en rolig bonus. Emma är en genomgó och snäll tjej som ställer upp i ur och skur men som säkert också är mer nervös av detta bröllopet än brudparet själva. 

Marcus Lagerberg - Bestman 
Tobias och Marcus träffades genom gymnastiken och har arbetat tillsammans i Täby. Marcus är en social och givmild person. Han är ordningssam och som gillar att varje sak har sin plats (lätt släng av OCD) vilket är en tydlig kontrast till Tobias mer kaosartade systematik. 


Clay Jayson - Toastmaster

Clay och Evelina har känt varandra under många år. Clay som i början av deras vänskapsrelationen hette Klas är en varm och omtänksam person. En man med glimten i ögat och med en skärpa och målmedvetenhet som kan förflytta berg. Clay kan med spontana infall bestämma sig för att helt plötsligt cykla Vätternrundan två dagar innan loppet genomförs. Med sin mentala förmåga tar han sig runt med ett leende på läpparna.

Frodo och Sam (Referens till Sagan om ringen) eller som vi vanligtvis kallar dem Hannes och Hampus - Ringbärarna

Våra älskade barn är tänkta ringbärare om vi nu kan få dem att lyssna och göra som vi önskar. I värsta fall får vi väl göra som alla andra goda föräldrar muta dem med en present eller två...