08 September 2007 Marie-Louise & Carsten
Startsida

Helgen den 8:e september 2007 var den roligaste, mest romantiska och fantastiska helg som vi har varit med om.
Redan på fredagen anlände många av våra gäster till Kilafors Herrgård. Då herrgårdens kök hade stängt, stod vi själva vid grillen och bjöd på hamburgare. En mycket uppskattad överraskning för våra tidiga gäster.
Lördag morgon bjöd på regn i mängder. När det sedan var dags för vår fotografering kämpade sig solen igenom molnen och vi kunde ta våra bröllopsbilder ute i Herrgårdens vackra park. Många fina kort blev det och vi känner att vi gjorde rätt att ha med en fotograf med hela dagen som dokumenterade allt som hände.

Vi hade sedan länge planerat att ha vår vigsel utomhus och höll nu tummarna på att regnet skulle hålla sig borta. Då vi går ut och börjar vigseln ser vi stora mörka moln sakta komma emot oss. Då vi ska genomföra en borgerlig vigsel håller vi tummarna på att vi hinner innan det börjar regna. Vigseln börjar och vi går in till tonerna av ”Arrival” med Orsa spelmän, en härlig känsla att se alla våra vänner och släktingar samlade för vår skull. Vigseln börjar och vi hinner komma till halva solosången, då det börjar regna. Under skratt och fnitter avbryter vi vigseln och går in. Tur att vi hade plan B. Vigseln fortsatte inne och vi står i Herrgårdens vackra trappa. Solosången börjar om och vi avger våra löften till varandra med tillhörande ringväxling. Så romantiskt och underbart. Det gjorde inget att det regnade, då fick vi det bästa av tre, varandra och vigsel både ute och inne.
Sen börjar den underbara middagen men massor av tal, sång och bus. Carstens dotter Johanna, 8 år, håller kvällens bästa tal och gör succé. Maten var underbar och den fantastiska bröllopstårtan smakade underbart. Efter middagen tassade vi iväg till vårt rum. Då brudens klänning hade ett långt släp skulle hon byta om till något lättare att dansa i. Det blev en rolig överraskning och en lyxig känsla. Vi dansade till en countrylåt som heter ”For ever and ever”. Kvällen fortsatte med dans långt in på småtimmarna. Vi drog oss tillbaka till vårt rum och bara njöt av att äntligen vara herr och fru Lyth.

Dagen efter åt vi en underbar frukost tillsammans med alla gäster och öppnade många av de fina presenterna som vi fick. Vi hade tidigare pratat lite om att det vore kul att ta bröllopsbilder i vattnet. Och mycket riktigt, efter frukosten hoppade vi båda i våra bröllopskläder igen och gick ner till sjön och tog härliga bilder med oss stående i vattnet. Vår fotograf och alla gäster var lyriska över denna händelse. Aldrig hade det varit med om något liknande.
Vi njuter av att vara gifta och det är härligt att kalla varandra man och fru. Snart åker vi på vår bröllopsresa som går till Aruba, Västindien, i 10 dagar.

Marie-Louise & Carsten