Kristian & Milou
- 09 Augusti 2014 -
Tack för en fantastisk helg!

Att bli man och hustru är så klart en stor händelse i våra liv. 
Och det vi önskade oss mest av allt var att få dela det tillfället tillsammans med er vänner och familj.

Vi är oerhört tacksamma för att ni alla var där och gav allt i tävlingarna på grillkvällen, för all kärlek och stöd under bröllopsdagen och alla mysiga stunder!

Kramar i överflöd!
// Kristian & Milou

 

Varmt välkommen att dela denna dag med oss!

När ni nu alla samlas från när och fjärran, vill vi passa på att få fira med er ordentligt. Vi har därför bokat Bogesundsslott och vandrarhem för boende, vigsel och fest i dagarna tre. Vi hoppas därför att ni bokar in hela helgen den 8-10 augusti 2014 så att vi får tid att umgås och ha roligt ihop.

Ett bröllop för vuxna
Vårt bröllop är anpassad för att vara en vuxen tillställning där vi får tid att umgås utan barn en helg. Vi ber er därför lämna de små änglarna hemma med barnvakten.

Tre dagar tillsammans 
Fredag 8/8
För många av er gäster kommer fredagen att vara en resdag. Vi hoppas att ni kan planera er resa så att ni finns på plats på Bogesunds slottsvandrarhem senast kl. 18:00. Då startar vi bröllopsfestligheterna och bjuder på en avslappnad grillkväll. Incheckning på rummen sker från 16:00.

Lördag 9/8
För den som vill hålla igång på förmiddagen finns flera alternativ. Golfaren har 2km till Waxholms Golfklubb, den badsugne har 10 min promenad till vattnet, Vaxholms stad finns inom 10min med bil, vandrarhemmet ligger fint i naturen och passar utmärkt för löprundan och kubbspelet står uppställt och redo.

Vi serverar frukost från kl. 07:00 och lunch kl. 12:00 på vandrarhemmet. Kl. 15:30 bjuder brudparet in till vigseln i slottsparken. Se mer under vigsel.

Söndag 10/8
På söndagen bjuder vi på en gemensam brunch på vandrarhemmet som avslutas 13:00. Då får vi spendera vår första dag som gifta tillsammans med er innan vi ser till att vi är körklara och packar ihop och beger oss hemåt.

Vi ser fram emot att dela helgen med er!

Kramar

Kristian & Milou

MoK förlovning