Mikael
&
Jessica
Välkomna

23/5 Uppdaterat "Vigseln", "Bra att veta" och "Önskelista".

Varmt välkomna till vår bröllopshemsida! Vi antar att ni tittar in här på grund av att det dykt upp en inbjudan i er brevlåda.

Den här sidan vill vi att ni tittar in på då och då för att hålla er uppdaterade om vad som händer. Som vi ju alla vet vid det här laget så lever vi just nu i en värld där planering är svårt och sammankomster snudd på obefintliga. Oavsett vad så kommer vi att gifta oss den 3/7, men om och hur vi kan hålla fest efteråt är svårt att säga idag. Är det riktigt illa kanske vi måste hålla även vigseln för ett mindre sällskap.

Vi vill därför att ni svarar på er inbjudan under sista veckan i maj (senaste dagen 31/5). Dock hoppas vi på att tillvaron ser annorlunda ut längre fram mot sommaren och att vi får se er som gäster på vår vigsel och att vi äntligen kan få se er hemma hos oss vid vårt nya hem! Så boka in datumet i almanackan, se till att ni har filtar och paraplyer inköpta och ta del av vår hemsida lite då och då (vem vet, vi kanske fyller på med mer spännande läsning under våren ;) )

Micke & Jessica