01 December 2012 Nadja & Anton
Om oss

Vi träffades första gången på Festinord 2011 i Nyköping. Vi gick några in till stan för att titta vad som fanns och det va då vi träffades. De va inte mer än en bekantskap i början men vi skrev lite med varandra på Facebook, lärde känna varandra lite. Men det var inte förren 31 januari 2012 som allt klickade och vänskap blev dejtande.

Det som fick Nadja nyfiken på Anton var att han hade bjudit ner henne på middag i Göteborg och hon sa att han får då erbjuda henne en soffa för hon känner ingen annan där nere och det Anton svarar på det är: "Varför sova på soffan när jag har en plats i sängen." Hon blev förvånad att en kille i kyrkan sa de och hon behövde lära känna honom.

Det som fick Anton nyfiken på Nadja var att hon frågade om han hade varit på mission. Han svarade: "nej det har jag inte, men jag älskar evangeliet ändå." Anton trodde nu att Nadja skulle tappa intresset helt, men det han fick som svar var: "jag har inte heller varit på mission och älskar evangeliet." Att han inte har varit på mission fick inte henne att tappa intresset.

Vi sa inte så mycket om att vi dejtade för vi ville själva se vart det skulle ta oss. Offeciellt blev vi tillsammans den 18 mars 2012. Allt med oss har alltid varit så naturligt, de är så det ska vara helt enkelt. Och se vart vi är nu, lyckliga, älskar varandra och förlovade. Livet är härligt!

Nadja älskar Anton, Anton älskar Nadja!