01 December 2012 Nadja & Anton
Blogg

Ví ska försöka skriva under resans väg hur det går med planerandet.

Hejsan!

De va länge sen vi skrev nu, har haft fullt upp med planerande och jobb. Bara två veckor kvar nu! Tiden flyger förbi! Man är närvös, spänd och lycklig, allt i ett. Känns som att det inte finns nog med tid kvar till det sista fast det är inte så mycket kvar att göra egentligen.

Vi längtar mycket nu i alla fall. Jag hade en panikattack förut men inte på grund av Anton utan på grund av allt annat, klänningen kändes fel, ringarna va fel och jag orkade inte med stressen men nu har det lugnat sig och jag har nog aldrig varit så säker på det här.

Jag hade min möhippa den 10 nov och jag hade det jätte bra, fick frågan under kvällen några gånger om jag är säker och jag svarade med ett mycket säkert JA! Var väldigt glad över det för jag kom på mig själv att jag inte ens tveckade och då måste ju något vara rätt tycker jag. Jag tackar Cattis så mycket för den möhippa jag fick för hon gjorde den till den bästa. Jag hade ett uppdrag att göra och det var att gå och fråga människor om äktenskapsråd och det var nemasproblemas. Sen gick vi till T.G.I. Fridays och tog några drinkar, efter blev det biljard på Biljardpalatset (det vara bara jag och Cattis som var där och spelade). Sen mötte vi upp några av andra och åt middag på Hard Rock Café, älskar maten där så de är väl därför dom valde de stället. Jag hade det jätte bra i alla fall. 

Anton väntar fortfarande på sin svensexa och vå får se när det blir. Han ska ner till Göteborg nästa helg så vi får se om han blir överraskad med den då.

Vi blir mer och mer kära för varje dag i alla fall och det är tur det för om två veckor är vi fast med varandra.
XOXO

Skrivet 2012-11-17 20:11:13

Kommentera inlägget ovan

Hejsan!

Känns som att den stora dagen närmar sig med stora steg nu, 76 dagar kvar nu bara. Det är mycket på vår tallrik just nu, vi har bröllopet att planera och sen har vi en flytt på gång. Vi ska flytta i mitten av oktober till Stureby och det känns jätte bra, ska bli härligt med något eget. Men att planera flytten och bröllopet samtidigt är inte något jag tycker om. Men det fixar sig!

Vi har igår och la in beställning på våra vigselringar. Vi har designat våra egna lite och då hade vi först gjort en design på min ring och nu när vi kom in för att beställa den så visade sig det att måtten inte riktigt gick ihop, så vi fick göra om hela ringen. Det blev jätte bra i slutändan men jag tyckte verkligen om den första ringen. Men men...sånt är väl livet?! Anton såg min besvikelse men så länge det är han som står där framme om 76 dagar och säger JA så är jag lycklig. 

Vi började även tänka ut hur hur vi ska dekorera och vi hade en del ideer och det kommer säkert att bli jätte bra när vi har bollat klart. Allt flyter verkligen på.

Vi är kära, lyckliga och ska verkligen göra det här! Helt otroligt! 

Och vi har fått tillbaka papper om att byta efternamn så när jag säger JA så går jag från Nadja Andersson till Nadja Bergström. Anton älskar den tanken. 

Ha det bra! Får se när vi skriver nästa gång!
XOXO 

Skrivet 2012-09-16 19:59:32

Kommentera inlägget ovan

Hallå Hallå! 

91 dagar kvar med andra ord 3 månader exakt, läskigt men längtar gör man nått så in i men men mycket är gjort, inbjudningarna är skickade och vi ska skicka iväg hindersprövning idag också.

Det börjar bli verklighet nu när man skrev under hindersprövningen, jag ÄLSKAR verklig min Nadja snart Bergström. Hon gör mig lycklig på så många sätt, hon finns alltid där för mig om jag vill prata och hon lyssnar verkligen på vad man har att säga. Ja Nadja är verkligen den jag vill spendera livet med, skaffa familj med och allt där emellan.

Men nu är det dags att gå umgås med henne och mysa lite innan man börjar jobba =) 

Hade GÔTT som man säger på göteborgska ;) 

Peace

Skrivet 2012-09-01 11:21:30

Kommentera inlägget ovan

Hej hej!

100 dagar kvar till den stora dagen! Längtar gör vi! Har lite fjärilar i magen faktiskt, är nervös på ett bra sätt. 

Vi har valt ringar! Urläckra måste jag säga! Nu ska dom bara införskaffas också, men det fixar vi. 

Vi letar lägenhet också, inte världens lättaste i Sthlm och ni som bor här kan nog hålla med... Men vi kämpar på och kommer säkert hitta nåt när det är rätt. 

Måste säga att jag älskar min Anton, är underbart att ha honom i mitt liv. Han finns alltid där och stöttar en och tar hand om en om det behövs. Vi finns där för varandra. Känner mig lyckligt lottad som har hittat honom!
XOXO 

Skrivet 2012-08-23 19:29:02

Kommentera inlägget ovan

Hejsan!

Vi har designat klart inbjudan och den är jätte vacker, ni kommer alla bara att wow och ååh. Wink Men vi är riktigt nöjda i alla fall. Antons mamma Lena va så snäll att hjälpa oss med forograferingen.

Vi va på en ring visning nere i Göteborg, och det va ju allt utom lätt att bestämma sig. Vi har ingen aning om vad vi ska välja och just nu vill vi ha helt olika ringar, hur ska det sluta...? Det löser sig, det vet jag men det är första saken som vi inte håller med varandra om. Men vi väntade bara på nåt som vi skulle tycka olika om.

Men vi behöver inte bestämma oss än, men det är bra om vi tänker på det och diskuterar mycket så vi kommer fram till en gemensam design på ringarna.

De känns som att det är jätte kort tid kvar och massor att hinna göra, hur ska vi hinna med allt?! De är tur att jag jobbar bra under stress även om det är nåt man inte vill.

Men det va nog allt denna gången.
XOXO

Skrivet 2012-08-01 14:59:49

Kommentera inlägget ovan

Hej!!!

Bröllopet närmar sig, 133 dagar kvar ca 4månader.

Jag och Nadja har fått mycket gjort, Bröllopsklänningen har anlänt Buketten och resten av blommorna har anlänt och Slipsar till mig, min bästman och marsalk.

Vi har även bestämt maten och hur allt ska gå till på bröllopet även hur vi ska dekorera allt, det går bra nu kan man lugnt säga!

Vi ska sätta oss ner nu tillsammans och designa inbjudningskorten ska bli kul faktiskt, måste säga att jag och Nadja kommer bra överens har inte bråkat om något angående bröllopet än men det kommer väll är jag rädd.

Skriver mer snart igen.

Peace!!

Skrivet 2012-07-21 14:04:47

Kommentera inlägget ovan

Hejsan!

Bröllopsklänningen kom idag och den är underbart vacker! Längtar till dagen då den blir använd.

Vi har betällt blommorna nu också, kände att vi kunde få de gjort eftersom vi ska ha konstblommor. Men dom är jätte vackra och vi är nöjda med vårt val.

Nu det som är dyrast kvar att köpa är ringarna och sedan tårtan. Men tårtan ska vi nog inte köpa än och vi ska titta på ringar den 28 juli, ska bli kul.

Känns som att det är jätte lång tid kvar till den stora dagen men jag tror att tiden kommer bara att flyga förbi för man kommer ha så mycket att göra. Känns som att man går på moln också så de gör att tiden går fortare också. Längtar så mycket till den dagen!

XOXO

Skrivet 2012-06-28 21:31:53

Kommentera inlägget ovan

Hej Hej!!

Vi försöker få lite planerat, men ibland är det lite jobbigt över telefon. Att beskriva och visa med händerna fungerar inte riktigt då. Men den här helgen ska vi vara med varandra och försöka göra lite planerande. Hoppas att vi lyckas. Tongue out

Nadjas klänning är köpt och den är jätte vacker, kommer att bli en vacker brud! Men den får ni inte se innan den stora dagen. Har även bestämt vad tärnorna ska ha för kläder, så nu ska vi bara måtta och beställa.

De är både kul och jobbigt att planera ett bröllop. Det är så mycket man måste fixa men det är ändå kul. Och vi kommer så bra överens, vi vill ha så mycket lika. Helt underbart ju!

Men vi får se hur mycker vi hinner med under helgen!

XOXO

Skrivet 2012-06-08 13:13:43

Kommentera inlägget ovan

Hejsan allihop!

Det är Nadja som skriver! Anton vet inte än att jag har skaffat en sida åt oss här men jag hoppas att han blir glad när han får veta det.

Det ska bli riktigt spännande och kul att planera bröllop med Anton och alla andra människor som blir involverade. Men mest lycklig av att jag har hittat Anton och att vi vill ta det här steget tillsammans.

Jag saknar honom väldigt mycket just nu, vi har inte setts på en vecka nu och han är i Danmark så vi kan inte prata heller, men som tur är så ska jag ner till Göteborg på fredag. Då får jag äntligen träffa min älskling.

XOXO

Skrivet 2012-06-03 15:13:47

Kommentera inlägget ovan