06 September 2014 Niina & Ronny
Om oss

Ja hur gick det till när vi träffades....

 

Året var 2004 i början på februari, Jag Niina satt hemma hos mina föräldrar utan för Julita och hade inget att göra. Satt och surfade på nätet, var lite smått irriterad på alla kontaktanonsider som bara ploppade upp hela tiden.

 

Tänkte "Okej då, jag går väl in och kollar vad det är för folk som är medlemar och betalar pengar för att få vara med.

 Efter några klick så ser jag Ronnys bild på dataskärmen. Blir aldeles varm och glad och ropar på min mamma att hon ska komma och kolla. När mamma kommer in så säger jag; \"Mamma kolla, det här är min drömprins, honom ska jag bara ha.\"

 

Skickar en virtuell kyss som det stod att jag var intresserad, eftersom jag ej hade betalat så kunde jag ej mejla på en gång. Så var det bara att vänta. Det kom ett litet mejl på kvällen, så nu hade jag hans majladress.

 

Skulle åka hem till Stockholm dagen efter, börja få lite smått panik, för jag hade ju ingen dator hemma I stockholm och jag bara måste få kontakt med Ronny, så jag skickade mitt mobilnummer till honom och skrev  att han gärna får höra av sig.

 

Efter jag skickat iväg mejlet fick jag en aningens panik, jag viste ju inte vem det va, hur kunde jag bara lämna mitt telnr???? Men jag var tvungen att chansa.

 

Det gick ca en vecka utan svar, men så en kväll , jag var på kryssning med en tjejkompis. Så skickade han ett mess. Jag sväva på moln, men var ju lite rädd oxå så att dett var han och att han var ok.

 

En vecka senare var vi på våran första dejt, fika som varade några timmar. Vi började träffas ca en gång i veckan men sen tröttnade jag för han vissade inte lika mycket intresse för mig som jag för honom.

Vi bråkade och höll på fast vi ej va ihop. Jag bestämmde mig för att inte svara eller ringa.

Det gick nästan 4 mån innan jag svara på alla Ronnys telefonsamtal och mess.(Det är en helt annan histoia)

 

 Är glad att han ej tröttna på mig och att jag svarade :) Vi bestämmde att vi skulle bli ihop och att det ska vara vi.