Josefine
&
Robert
Om oss

Vi träffades den 8 augusti 2008 (080808) drygt 2,5 år sedan via gemensamma vänner. Hade träffats tidigare när Josefine jobbade i Riksgränsen men bara lite sporadiskt.

i början av Augusti var vi på samma fest och det sa klick med en o samma gång.

när det klickade :)

Josefine är 27 år(april), och född och uppvuxen i Kalix. Hennes föräldrar, Daisy och Roger, separerade vid 6 års ålder, och har därefter bott med sin mamma tills hon flyttade hemifrån vid 17 års ålder.

Hon har 4 syskon: Alexander 24 år, Daniela 15 år. Liam 6 år, Frank 5 år, varav Alexander är hennes enda helsyskon.

Hon gick Media på gymnasiet och är journalist i grunden, men har inte jobbat så mycket med det utan halkade in på ett bananskal i ekonomibranchen ett halv år efter gymnasiet. Detta jobbade hon med fram till vintern 2009. Vintern 2010 utbildade hon sig till nagelteknolog och startade därefter ett framgångsrikt företag inom branchen.

Josefine har även jobbat som butiksbiträde, bartender,travhästtränare, mode säljare, dansare, cafe, grillbiträde mm..brett cv men skönhetsbranchen är hennes grejj :)

Hon älskar att träna och hennes stora passion(utöver sitt jobb!) är hästar som hon har hållt på med sedan 10 års ålder. Just nu en liten paus pga sin sjukdom.

Robert , 36 år, är född och uppvuxen i Luleå, Hertsön. Han har ett syskon, Rickard, samt sin pappa Dick. Roberts mamma Siri avled 2004 i cancer.

Robert har 2 söner sedan ett tidigare förhållande, Adrian 7 år och Charlie 3 år.Barnen bor hos han varannan vecka.

Han pluggade industri på gymnasiet och har jobbat med lite av varje innan han blev fast på Hardtech 2000 som Operatör.

Robert älskar sport och att utöva dom, bla hockey & innebandy slalom. Tränar IBKs p03/04 . Jakt  fiske intresserad . Han är även väldigt duktig på att snickra och fixa ; klarar det mesta han tar för sig .