19 Maj 2012 Solinda & Laszlo
Om oss

Vi träffades första gången den 4 januari 2010.

Det var en kall vintereftermiddag och vi hade stämt träff under "Flätan" på Linnéplatsen efter jobbet.
I knappt en vecka hade vi då hållt kontakt på Mötesplatsen, men med långa brev som skapat nyfikenhet...
....en nyfikenhet som inte stillades under timtals promenerande och en stunds fikande på Maurits. Så när vi skiljdes åt för kvällen bestämde vi att presentera oss för varandra med våra riktiga namn - Laszlo & Solinda - och att ses igen!

Efter ett tags dejtande, både med och utan barn, började vi prata om att fira semester tillsammans. Det var ett stort beslut som inte bara kunde fattas hur som helst. Så Laszlo fick erbjudande att flytta in en vecka hos Solinda för att testa hur vi skulle klara av att vara tillsammans under så lång tid på en gång.
Första veckan tillsammans spenderades i maj. Och därefter åkte Laszlo bara hem till Torslanda under de helger han hade sina barn hemma. Övrig tid spenderas hos Solinda i Hjällbo.

Och det blev en gemensam semester med alla fyra barnen.

Vi tyckte att vi hade en härlig tid när vi alla var tillsammans, varpå vi började söka efter gemensam bostad under hösten. Vi tittade på olika alternativ och var på väg att bli särbos i samma trappuppgång. Men den idén förkastades när vi hittade en underbar fyra i Torslanda, som vi som tur var budade högst på! Och vi flyttade ihop i december 2010.

 

"Å förstå att vad som än händer är det alltid du och jag!"