30 Juli 2011 Tomas & Jessica
Du måste hitta någon som tycker om samma saker. Om du till exempel gillar sport ska hon gilla att du gillar sport och servera dig öl och chips

I januari 2007 efter att ha sett en film som fick mig att tänka efter hur jag vill att mitt liv ska bli, anmälde jag mig till Match.com. Två dagar senare tog jag kontakt med en snygg kille som studerade på Södertörns högskola. 3 veckor senare var vi tillsammans och nu är det alltså dags att att föreviga vårt förhållande.

Jag föll för hans spontanitet och hans öppenhet. På vår första dejt släppte han mig aldrig med sina gröna ögon och vi halkade omkring i Stockholm hela natten och pratade. Titt som tätt kom han förbi hos farmor där jag bodde men jag började mer och mer skapa mig plats i hans lilla studentlägenhet i Sickla.

Det var en ångestladdad upplevelse att behöva att berätta att jag inom ett par månader skulle till Tysland för tre månader. Han besökte mig och min tyska familj och vi spenderade min födelsedag tillsammans i Bonn med barnen på en lekplats.

När jag kom hem till Sverige igen hade Tomas fått en lägenhet i Skrapan och jag såg genast till att få ett par hyllor i den enda garderoben i studentlägenheten och fyllde hallen med ett par skor. Efter ett år tillsammans på 24 kvm fick vi nog och fick tag i vår stora 2a i Hökarängen där vi nu bott i mer än 2 år. Vår lilla familj har utökats med två underbart söta och busiga katter som förgyller vår vardag.

Vi har många skilda intressen och därför har vi i vårt förhållande blivit duktiga på att lyssna och skaffa oss förståelse för den andre partnern. Den egna tiden är för oss det viktigaste men att sedan komma hem för att berätta och disskutera våra upplevelser och tankar gör att vi smälter samman och stärker vår relation.